hur man övning med en vatten aerobics rutin

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2014-08-17
Denna artikel ger en grundläggande rutin vatten aerobics att kan skräddarsys för att passa dina individuella behov

Du behöver:. .
Tillgång till en swimmingpool
. Water flytredskap som en "nudel"

Water uppvärmning: 5 minuter


1
värma upp. . Som med alla träningsprogram, är det fördelaktigt att försiktigt värma upp musklerna i kroppen. Börja med några få, mild varv gick över poolen, i den grunda delen om det behövs.
2.
Använda en flytredskap kommer att minska svårighetsgraden och kan vara ett enkelt sätt att värma upp utan att anstränga dig. Sätt nudlar under armarna eller mellan benen för att hjälpa till att hålla dig.
3.
Uppvärmning för cirka 5 minuter innan den mer intensiva delen av vatten aerobics. Nybörjare kan gärna ändra aerobics rutin som bor i den grunda delen där det är lätt att röra

vatten aerobics rutin. 20 minuter


en
Mix. upp dina rörelser. Det finns flera olika "drag" eller "åtgärder" som kan göras under en vatten aerobics rutin. I en typisk klass inställning ändra flyttas varje 1 eller 2 minuter. Ju oftare du ändra vad du gör, och den riktning du rör dig i, desto högre svårighetsgrad på rutin.
2.
Gör bröstsim. I bröstsim, armarna kommer ut från bröstet, framåt och framför er i vattnet, och tryck sedan ner och runt för att börja om igen. Dina ben gör en groda kick motion som är bra för att utöva den inre lår. Din kropp kommer att vara lätt framåtlutade i vattnet men det finns ingen anledning att sätta ditt ansikte i vattnet om du inte vill.
3.
Punch. Placera kroppen i en mer upprätt, sittställning och tänka på att trycka händerna rakt ut från axlarna och ner i vattnet. Förslaget är mycket likt en boxare slagit en boxningssäck.
4.
Swing armar. När du använder en svängande arm rörelse, flyttar du dina armar som om du skulle gå mycket snabbt, hålla armbågarna raka gör det svårare
5
paddel. . . Precis som namnet antyder, när du är hund paddlar du skulle använda en kort, hackig, scooping slag med händerna.
6.
Använd benen. Cykeln ben rörelse beskriver detta drag. Med detta ben stroke, kommer du böja på knäna för att flytta dina fötter i en cykel eller paddling rörelse.
7.
Ski. Precis som med rak arm rörelse, är denna rörelse sker med raka ben som rör sig i en skid hållning. Tänk på att hålla dina fötter spände istället för pekade för att undvika kramp i benen.
8.
Arbete benen med hjälp av rörelse helikopter benet. Denna rörelse kan göras stillastående för bästa effekt och innebär roterande benen i ett ägg-visp mode att hålla dig flytande i vattnet. För att lägga till svårighetsgraden, höja armarna över huvudet och försöka hålla ditt ansikte över vattnet. Alternativt kan du använda dina armar för att hjälpa till eller en nudel under armhålorna för extra stöd

svalnar. . : 5 minuter


1
Använd de sista fem minuterna av din vatten aerobics rutin för att kyla ner och sakta ner efter din svåra träningspass.
2.
Försök att använda sidan av poolen att göra några enkla sträckor. Till exempel placera ena foten på sidan av poolen och sträcka på insidan av låret. Eller ta tag i bassängkanten och lutar åt sidan att sträcka på armar och axlar.

Tips och varningar


 • För att öka svårigheten i vatten aerobics rutin : 1) ändra riktning ofta-första framåt flytta till en längd eller två och sedan flytta bakåt i vattnet under längre eller två. 2) Flytta ut på djupare vatten eller ta bort flythjälpmedel så du är fullt stöder din egen vikt i vatten.
 • Kom ihåg att stanna helt hydratiserade. Håll en vattenflaska vid kanten av poolen att smutta på när du går igenom ditt vatten aerobics rutin.
 • Vatten aerobics är en stor övning val för tillfällen då låg påverkan är mer fördelaktigt inklusive under graviditet och även om du lider av artrit, fetma och andra sjukdomstillstånd. Fråga din läkare om vatten aerobics är rätt för dig.
 • inte överdriver. Om du befinner dig oförmögen att bedriva en bekväm konversation, kan du skjuta dig själv för hårt. Om så är fallet, sakta ner, lägga till ett "nudel" eller andra flytredskap eller stanna och sträcka vid sidan av poolen i en minut eller två.
 • Som med alla träningsprogram, kan det vara klokt att kontrollera med din vårdgivare innan en strikt träningspass rutin.


 • Previous:nothing Next:hur man har mer energi på morgonen

  Relaterade artiklar


 • hur man identifierar intrauterin tillväxthämning
 • hur man hittar en specialist för ditt medicinska tillstånd
 • Hur du tar kosttillskott som ökar mjölkproduktionen
 • hur man förebygger Adderall missbruk
 • hur man behandlar tår med svamp under tånageln
 • hur man ska äta för en frisk prostata
 • hur du lagrar färskvaror i kylskåpet
 • hur du döljer läkemedel i dina barns mat
 • hur man identifierar akut cerebellär ataxi
 • hur man ska hantera akut cerebellär ataxi
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com