hur man ska behandla drunkorexia

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2014-08-29
Kändisar sätter standarden för skönhet och framgång, vilket ofta är ouppnåeligt för den genomsnittlige amerikanen. I stjärnan världen, alltför tunna kroppar definiera skönhet och överdriven festa som ofta resulterar i problem som anses normalt och är lätt accepteras. Tack och lov, drunkorexia, är kombinationen av människor svälter sig, sparar varje tillgänglig kalori för berusningsdrickande, behandlingsbara
1.
Titta på mönster för att se om de är symptomatiskt för drunkorexia. Ofta skick börjar med bulimi eller anorexi, sedan för att underlätta ångest av att äta eller att göra kräkningar lättare, folk börjar dricka
2
vara misstänkta om det finns en historia av en. . ätstörning, berusningsdrickande och metamfetamin eller kokain används för att hämma aptiten. Var försiktig om personen skulle hellre ta en drink än att äta en måltid.
3.
Inse att drunkorexia inte är begränsat till ett visst kön, åldersgrupp, ras eller skatteklass. Även den typiska offret är en kvinna i hennes 20s, kan vem som helst som har hög risk tecken utveckla drunkorexia. Bortsett från ätstörningar och alkoholism, är alla som har en historia av behovet av stora mängder också mottagliga.
4.
Söker förståelse, uppmuntran och råd från en stödgrupp. Eftersom insikten om att drunkorexia finns är relativt ny, det finns mycket begränsade grupper som riktar detta tillstånd. Det finns dock massor av lokala stödgrupper som adress ätstörningar och alkoholmissbruk.
5.
Följ med på en 12-stegs program för att hjälpa alkoholister övervinna sitt behov av alkohol. Även om programmet bara upp hälften av problemet, det finns en hel del värde i visdom bakom 12-steg. Behandla bara en del av sjukdomen först hjälper till att lansera vägen till återhämtning.
6.
Ange ett rehabilitering anläggning, behandlingshem eller sjukhus för professionell hjälp. Noggrann övervakning i kombination med rådgivning är en användbar kombination för att behandla sjukdomen.


Previous:nothing Next:hur man ska behandla allvarliga klimakteriet symtom





Relaterade artiklar


 • hur man förebygger talrubbningar
 • hur man ska behandla gallstas
 • hur man ska leva länge
 • hur man använder probiotika för hälsan
 • hur man ska behandla kvinnlig inkontinens
 • hur man tar hand om det endokrina systemet
 • hur man känner igen symptomen på perimenopause
 • hur man gör en het ris väska
 • hur man sparar pengar kyla ett hem
 • hur man övning med en vatten aerobics rutin




  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com