hur man ska behandla höga östrogen nivåer

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2014-08-16
Höga östrogennivåer väntas under vissa tider i en kvinnas liv. Dessa tider är när hon är gravid, när hon går igenom hennes menstruationscykel och efter att hon genomgår östrogensubstitution therapy. At andra tider, bör höga östrogen nivåer vara en angelägenhet för kvinnor. Det finns många problem som är förknippade med att ha höga östrogen nivåer. Några av dessa problem är migrän, viktökning, högt blodtryck, trötthet, PMS, muskelvärk, muskelknutor, depression och åldrande skin. Besides dessa hälsoproblem, det finns allvarliga, livshotande tillstånd som kan uppstå för en kvinna med hög östrogennivåer. Dessa villkor omfattar reproduktiv cancer, blodproppar, stroke, gallblåsa sjukdom, lupus och reumatoid artrit. Därför är det viktigt att en kvinna lär sig att behandla höga nivåer av östrogen i hennes kropp. Här är några sätt en kvinna kan minska hennes östrogen nivå

Du behöver:. .
Frukter
grönsaker.
fiber.


1.
Ät en fettsnål kost. Studier visar att upprätthålla en låg fetthalt, vegetarisk kost stabiliserar östrogen nivåer för kvinnan. I länder där kvinnan undvika fet kost och mestadels äter grönsaker, finns inte många kvinnor med bröstcancer. Kvinnor bör undvika högförädlade livsmedel och fettrik mat till lägre östrogennivåer. Kvinnor bör äta mer rå frukt, och naturliga, ekologiska hela livsmedel.
2.
Öka fiberintaget. En kvinna bör öka sitt fiberintag till 30 gram per dag. Fiber finns i vegetabilier som ärter, sojabönor, havre, råg, plommon, bär, broccoli, morötter, potatis, sötpotatis och lök. Annan fiber finns i fullkorn livsmedel, kli, nötter, frön, blomkål, zucchini och selleri. En kvinna bör se till att dessa livsmedel är en del av hennes dagliga kost för att minska hennes östrogennivåer.
3.
Minska stressen. Kvinnor bör se till att eliminera stress i sitt liv. De bör ta dig tid att koppla av och njuta av livet och se till att de får tillräckligt med sömn varje natt så att de kan känna sig utvilad. Minska stress kan sänka östrogen nivåer.
4.
Minska alkohol och koffein konsumtion. Dricka alkohol och koffeinhaltiga drycker, såsom kaffe och läsk, tros öka nivåerna av östrogenet. Kvinnor bör dricka mindre alkohol eller ingen alkohol alls.
5.
Motionera regelbundet. Utövar kan hjälpa en person att upprätthålla en hälsosam vikt. Detta kan också sänka en persons östrogen nivå. En kvinna ska schemalägga en tid att motionera regelbundet, om det är jogging på morgonen eller går på gym ett par gånger i veckan.

Tips och varningar


 • Ett annat sätt en kvinna kan undvika höga östrogennivåer är att eliminera bekämpningsmedel. Bekämpningsmedel är en annan form av östrogen. De sprutas på frukter och grönsaker. En kvinna ska väl tvätta mat för att eliminera bekämpningsmedel.
 • Höga östrogennivåer är en viktig orsak till varför kvinnor får bröstcancer och äggstockscancer.


 • Previous:nothing Next:hur man upptäcker bedrägerier och oredlighet i forskning

  Relaterade artiklar


 • hur man utför mun till mun-metoden
 • hur man förebygger Klinefelters syndrom
 • hur man kan bli av jäst i kroppen
 • hur man hanterar CMV sjukdomar
 • hur man förebygger Rett syndrom
 • hur man organiserar ett sovrum för bättre sömn
 • hur man gör en het ris väska
 • hur man identifierar gallgångsatresi
 • hur man hittar ett spa
 • hur man kan anpassa verksamheten för att främja omfattande användningen motoriska
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com