hur man väljer leksaker som stimulerar barnets sinne

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2014-08-19
Barn lär sig genom lek. Spela är viktigt för barn att växa och lära. De koncentrerar de räkna ut hur saker fungerar, plocka upp nya ord och idéer, bygga starka muskler de kan kontrollera, använda sin fantasi, lösa problem och lära sig att samarbeta med andra. Barns lek förändringar som deras sinne förändringar. Denna artikel kommer att diskutera hur man väljer leksaker som stimulerar ditt barns sinne och kommer att växa med dina barn
1.
Match leksaker till barnet. Alla barn är olika, men barn liknar på många sätt. Produktetiketter ersätter inte vad du vet om ditt barn. Överväg ditt barns förmågor när man väljer en leksak. Gå längre än en etikett och faktiskt titta på leksaken att avgöra om det kommer att matcha ditt barns förmågor.
2.
Spendera klokt på leksaker. Barn behöver bra leksaker, precis som vi behöver bra verktyg för att göra vårt arbete. Bra leksaker är inte nödvändigtvis dyra och barn inte behöver väldigt många. Faktum är att många favorit verksamhet innefattar vad verkar inte vara leksaker alls. Till exempel: att interagera med tidskriften bilder, speglar, plastmuggar, garn, vatten, kartonger, eller sjunga songs. Some bra leksaker, såsom block och böcker, är ganska dyrt. Men dessa överklagande i allmänhet till barn och sist många generationer. Kom ihåg att bibliotekets böcker är free. Other leksaker som får vara dyrare och vänja sig snabbt kan vara en god investering som konst leveranser, markörer, kritor och akvarell.
3.
välja olika typer av leksaker. Leksaker påverkar vad barn lär och hur de känner om sig själva och andra. När barn leker med baby dockor, de är praktiserande hur det är att vara förälder. Välj olika typer av leksaker att hjälpa ditt barn att bli en väl avrundad person. Låt sedan ditt barn bestämma vad leksaker att använda och hur man spelar med dem.
4.
Välj några hands-on leksaker som skramlar, leksaker squeeze, bollar, pussel och styrelse eller kortspel. Dessa typer av leksaker hjälpa till att bygga öga-hand koordination, uppmuntra idéer om hur saker fungerar, samt främja samarbete och problemlösning.
5.
Välj några böcker och inspelningar att bygga på ett barns intressen. Spädbarn njuta ljusa bilder och kan snart bläddra i styrelsen böcker. Leta efter berättelser och dikter för äldre barn. Dina val hjälpa barn att uppskatta ord, litteratur och musik. Barn som läser i deras tidiga år blir oftast bättre läsare.
6.
Tänk konstruktion poster såsom seten, experimentellt material som sand och lera, och aktiv lek utrustning till bygga starka muskler och ben. Dessutom låtsas spela föremål som dockor, uppstoppade djur och klä upp kläder bidra till att skapa fantasi.

Tips och varningar


 • Leksaker anordnas den låga, öppna hyllor är lätt för barn att hitta, nå och retur. När barnen blir, de spelar med andra barn i mer komplexa sätt. Du sätter scenen för hur och vad dina barn kommer att lära sig med leksaker och material du väljer, väljer dem noga.


 • Previous:nothing Next:hur man gör en livmoderhalsen själv tentamen

  Relaterade artiklar


 • hur Kegel
 • hur man ska behandla mässling utslag efter en MPR-skott
 • hur man skriver en födelse plan
 • hur man gör en kall pack
 • hur man läser ett tbc-test
 • hur man hanterar bröstvårtan problem
 • hur man identifierar komplexa regionala smärtsyndrom
 • hur du gör din egen babyservetter
 • hur man hanterar placenta insufficiens
 • hur du skyddar dig runt fyrverkerier
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com