hur till fil dina naglar

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2014-08-13
Friska, välformade naglar göra händer ser polerad och jämn. Följ dessa enkla steg för att bli frisk, välväxt naglar
1.
Välj en fil. Leta efter en mjuk fil eller disponibel akter. Håll dig borta från metall-filer, som är svårare att använda med precision och tenderar att skada naglar. För en all-over manikyr, leta efter en "manikyr fil", som är tjocka, rektangulära filer med flera ytor. Varje yta har en annan detaljnivå och syfte. Experimentera med olika typer och storlekar av nagelfilar att se vilken som är mest bekvämt för dig.
2.
Börja med rena naglar. Tvätta händerna noggrant för att få bort all smuts under naglarna. Innan du börjar arkivering, låt händerna torka helt, eftersom det torra naglar är lättare att fil. Kontrollera att du har tagit bort alla nagellack att göra arkivering enklare och säkrare.
3.
Fil på en vinkel. Håll filen i en vinkel till ditt finger, med den breda sidan mot kanten på nageln. Fila alltid i en riktning för att undvika risken för brott. Fil i långa drag, försiktigt så att inte trycka för hårt. Kanten av nageln är den starkaste, tjockaste delen av nageln, så håll filen plant mot ytan. Inlämnande i vinkel mot nageln's Edge kommer att skapa tunna, ohälsosamt naglar.
4.
Inte in för långt. Om dina naglar har blivit mer än en fjärdedel av en tum förbi nagelbädden, skär ner dem först med spik Clippers. Inlämning naglar som är väldigt långa kräver en tuff fil, som kan göra skada på dina naglar. Nagelfilar bör användas för att forma naglar, och bör inte ersätta spik Clippers. Om spikar är för långa, de är benägna att gå sönder och klyvning. Om de är för kort, kan de bli svaga och ohälsosamt. Var noga med att inte filen naglarna för nära nagelbädden. Exponerad hud kan bli irriterad.
5.
Välj en form. Det säkraste former för naglar är fyrkantiga eller rundade kanter. Var noga med att inte vara alltför drastisk med nageln arkivering, extrem arkivering kan leda till försvagade naglar
6. .
File regelbundet. Naglar som väcks ofta kommer att vara mindre känsliga för brott och peeling. Ta del av den takt med vilken dina naglar växer, och fil tillräckligt ofta för att hålla dem mjuka och inom bekvämt längd. Var noga med att filen omedelbart om du märker att kanterna är något ojämn eller trasig. Mellan anmälningar, kan du överväga att använda ett stärkande lack för att säkerställa att dina naglar hålla sig frisk och stark.


Previous:nothing Next:hur man ska leva långt och friskt

Relaterade artiklar


 • hur man kan hantera ett missfall
 • hur man hanterar urineringsbesvär
 • hur man återhämta sig från en stroke
 • hur du ger dig själv stygn
 • hur man identifierar låga testosteronnivåer
 • hur man identifierar akut cerebellär ataxi
 • hur man förebygger grå syndrom
 • hur man hanterar CMV sjukdomar
 • hur man introducerar sensorisk integration aktiviteter i klassrummet
 • hur man ska behandla graviditet blödning
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com