hur du ändrar dina matvanor

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2014-09-22
Jag vet som bor i amerikansk får vi vana vid att äta ute varje dag. Vi får så vana att se över vikt folk att det inte längre över vikt det bara normalt.

vara väl över vikt bör inte betraktas som normalt och är inte bra för din hälsa.

När jag växte upp min mamma gjort några radikala förändringar. Vi var tvungna att börja äta mer hälsosamt istället för att äta grill och korv (en av de värre saker för dig) varje dag. Det var dags att sluta äta vitt bröd och äta vetebröd. Vi justerade så småningom och såg förändringar i våra kroppar snabbt. Vi började att få mer energi, mår bättre och ser bättre ut (du bokstavligen gör, det är nästan som du glöd ha-ha). Jag är glad att min mamma bytte vilken mat kom i huset eftersom allt sedan dess har vi strävat efter att äta mer hälsosamt och har bra vanor bara från att vara ett barn.

Jag ska . ge er några snabba tips på hur du kan förändra din kost

Du behöver:
ett öppet sinne
. villigt hjärta.


1.
Det första steget för att förändra din kost är första du måste vara villiga att ändra. Du måste vara fast beslutna att börja äta rätt och gå vidare från det du brukade göra.

AKA om du vill leva längre och se dina barn ta examen från college och se dem göra familjer för sig själva och leva ett långt liv själv du måste börja äta bättre.

Kanske är du inte att överviktiga men du fortfarande inte äter hälsosamt att väl den inte kan visa på utsidan men förmodligen inte att ganska på insidan. Låt dra fördel av hälsosam mat vi har och äta upp det.
2.
Du kommer att ha att göra din egen forskning. Du behöver lära sig om mat och vad den mat du har ätit kan verkligen göra mot dig. Läs om olika frukter, veggetables och antioxidant. Läs om vad var och en kan göra för dig och fördelarna.

Börja äta mer frukt och veggetables. Du kommer att märka en skillnad i energinivåer och du kropp kommer att börja fungera bättre.

Det finns en anledning Gud skapade vegetationen var det för ditt eget bästa. Börja skörda frukterna av dessa frukter, veggetables, växter, etc.
3.
Det tredje steget är att du måste rensa ut ditt skafferi och ditt kylskåp. Bli av med saker som du egentligen inte behöver. Gå ut till h=mataffären och få lite frisk saker. ersätta vitt bröd med vetebröd. Du kommer att vänja sig vid smaken efter ett tag gjorde jag och lärde mig att det är inte så illa.

Kom ihåg att vara friska fortfarande inte om vad du äter, men hur mycket av det du äter . Du kan äta en massa god saker men fortfarande inte bra om din spaltning ner stora portioner. Dess bra att begränsa ditt portioner sin disciplin för era kroppar och jag ska göra det magen mindre.

Verkligen allt detta handlar om hur disciplinerad vi behöver för att få med vad vi äter. I en värld full av propaganda, reklam av livsmedel, och McDonald's och alla andra restauranger på i stort sett varje gata kan det verka lite svårt att vara friska, men du kan göra det. Du styr ditt liv och vad som går i munnen.

Börja med gott exempel för din familj om de inte är redan detta.

tips och varningar


 • börja göra inte förhala
 • Du kan fortfarande splurge varje gång ett tag, jut få en vana att äta hälsosamt för det mesta.


 • Previous:nothing Next:hur man lindra graviditetsillamående

  Relaterade artiklar


 • hur man kan förebygga kvinnlig inkontinens
 • hur du torka håret i bra sätt?
 • hur man motiverar barn att vara vältränad
 • hur man håller händerna rena och stoppa spridning av sjukdomar
 • hur man ökar barnets hjärnkapacitet
 • hur man skriver en födelse plan
 • Hur du tar kosttillskott som ökar mjölkproduktionen
 • hur man håller barnen passa utan organiserad idrott
 • hur du packar väskan för förlossning
 • Hur får man en kirurgisk abort
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com