hur du hittar den bästa löpbandet för dig själv i 4 tips?

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2014-09-18
Det bästa sättet att hitta den bästa löpbandet är att göra en bedömning av din kondition behov, i stället för skur lokala fitness utrustning sår där rader av funktionsrika laddade löpbanden bara kommer att förvirra dig och eventuellt locka dig till att spendera pengar i onödan. Så bestämmer vad du behöver från din löpband innan du börjar handla
1.
Vad ska du fråga dig själv innan du börjar söka efter de bästa löpbandet?

* För det första får en realistisk bedömning av det utrymme du har tillgängligt för ett löpband. Ett löpband är en stor bit av träningsutrustning, och om du tänker på tucking din i ett hörn av den, kanske du måste tänka om. Du vill att din löpbandet händig nog så att du inte kan hitta en ursäkt för att hoppa över träningen, men inte finns någonstans obekvämt.

Vad är lösningen för de med begränsat utrymme? Leta efter en vikbar löpband. Icke-vikning löpband
kommer att kräva ungefär lika mycket utrymme som en soffa, och om din träning område är begränsat, kan vara ett problem, om du har ett garage eller källare, kan du avsätta ett visst utrymme för ditt träningsredskap , så länge du har disciplin att komma dit löpbandet är och träna.

En hopfällbar löpband, å andra sidan, kan vara den bästa löpbandet för dig eftersom det kommer att krympa till cirka femtio procent av sin fulla storlek när du viker upp den. Eller kan du tänka ett löpband avsedd för små utrymmen, men dess träning yta räcker kanske inte för dig att kliva helt när du kör.
2.
* Nästa, bestämma vilken typ av träning du kommer att göra. Om du funderar du vill träna för att bli längs-Distance Runner, din bästa löpband kommer att skilja sig från den bästa löpbandet för någon som vill starta en vandrande program. Vandrare kan oftast nöja sig med en mycket grundläggande modell av löpband, och om det är allt du behöver, inte frestas att Plunk ner en stor tuss av kontanter för en maskin designad för seriösa löpning.

Om du vill bli en långdistanslöpare, kan du begränsa din sökning till den bästa löpbanden gjorts för detta ändamål, och det skulle vara värt mödan att hitta och betala för en som har ett rykte om hållbarhet.
3.
* Du bör också tänka länge och hårt om vilken typ av funktioner du behöver för att hålla dig intresserad av ditt löpband. Betala för en ljud-funktion som har en "personlig tränare" försöker övertala dig på kan vara värt pengarna, men du kan dra ut ännu mer av ett löpband med en justerbar lutning så att du kan variera intensiteten i din träning som helst. Eller din bästa löpbandet kan ha båda alternativen. Du kan också lägga ut pengar på en vadderad yta, programmerbar träning, och musikspelare, men inte tappa besinningen och köpa funktioner som du sällan kommer att använda.
4.
* Slutligen , hålla din budget i åtanke. Det bästa löpband för dig är den som uppfyller din prisklass samt dina behov kondition, men du kan rimligen räkna med att betala mellan $ 1500 och $ 3000 tillbaka din. De funktioner du väljer, tillsammans med maskinens design, är vad som i slutändan kommer att bestämma det pris du betalar. Men om din enda mål är att utöva tillräckligt för att släppa några pounds, kommer en grundläggande löpband i den lägre prisklassen är förmodligen det bästa löpbandet för dig.


Previous:nothing Next:hur du smärtfritt ta bort en spillra du inte kan se

Relaterade artiklar


 • hur man kan bli av med halsont
 • hur man identifierar gallgångsatresi
 • hur man hanterar trakeit
 • hur man ökar ditt immunförsvar
 • hur man kan förebygga hand-fot-mun-sjukdom
 • hur man ska bekämpa åldrandet
 • hur man fixar sitt liv
 • hur man förbereder för en endometriebiopsi
 • hur man gör en första hjälpen kit för en ocean beach semester
 • hur man diagnostisera en nätansluten mjölk kanal
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com