hur man älskar din kropp

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2014-09-08
Det är svårt att gå en dag utan att bli bombarderad med meddelanden som våra kroppar är mindre än perfekt. Nästan 80 procent av amerikanska kvinnor är nu missnöjda med sina kroppar, en välsignelse för kosmetika-, läkemedels och mode att äta upp detta missnöje. Hur kan du lära dig att älska din kropp? Här är några enkla sätt
1.
Ta av dig kläderna och titta på dig själv i en helfigursspegel. Fokusera på dina tillgångar. Kanske har du vacker hy, eller vackra axlar. Kanske vaderna är skuren, och du är stolt över tårna som är i perfekt fallande ordningsföljd.
2.
Visa upp kroppens styrka genom att bära kläder som smickrar dessa områden. Kasta ut allt som inte passar bra, eller har varit "på däck" för en tid som du kommer att väga mindre. Tiden är nu att hitta några kläder som du älskar och fungerar för dig även om du behöver köpa en större storlek.
3.
Räkna ut var du plockar upp negativa budskap om din kropp. Exponera oss regelbundet för att TV visar att endast visa "vackra folket" kan förleda oss att tro det är något fel med oss om vi inte ser ut som dem. På samma sätt gör tidningar inom dagligvaruhandeln gångarna inte hjälpa oss att må bättre om oss själva.
4.
Ändra bara vad du kan ändra. Om du vill, vilja att släppa de 10 pounds du har klagar genom att förlora i små steg, hejar själv på när du förlorar. Gör inte en förändring för någon annan än dig själv.
5.
Acceptera resten av kroppen för vad det är. Du kan inte ändra längden på benen, men du kan bygga upp din benstyrka så att du snabbare än någon långbent racer i nästa körfält. Istället för att räta på lockigt hår varje morgon, hitta en frisyr som fungerar med din hårtyp.
6.
Unna dig väl. Undvik tobak, narkotika, alkohol och skräpmat som kan skada dig. Skaffa ett träningsprogram och sätta rimliga mål för dig själv. Och ha roligt medan du lär dig att må bra om dig själv.


Previous:nothing Next:hur man undviker typ 2-diabetes

Relaterade artiklar


 • hur man identifierar akut cerebellär ataxi
 • hur man använder sysslor för att bygga ditt barns kärna muskler
 • hur man förebygger Klinefelters syndrom
 • hur man kan bota en sol exponering huvudvärk
 • hur man ska leva ett hälsosammare liv
 • Hur man blir hyper
 • hur man undviker Coxsackie virus
 • hur man förebygger grå syndrom
 • hur man förebygger gingivostomatitis
 • hur man ska behandla svullnad under graviditeten
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com