hur man för att få evig skönhet

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2014-09-21
Vi vill alla vara attraktiva kvinnor. Vi vill vara attraktiva för att få uppmärksamhet från våra pojkvänner, vissa av er som bara vill ha det från någon-blinkning-och era män. Men den verkliga sättet att få sann skönhet handlar inte bara från att ta hand om dig själv på utsidan, men ta hand om sig själv på insidan också

Du behöver:. .
Själv
graviditetsillamående.
kex.
7 upp.
en läkare tillstånd.


1.
När du verkligen vill vara den kvinna som man bara verkligen älskar och ser så vacker inifrån och ut du kan behöva arbeta på ett fåtal saker.

att vara vacker på insidan innebär att ha tålamod, lojalitet, humor, kärlek, långsam till vrede, omsorg och ger, mål-minded, älskar och behandlar henne bekanta, vänner, arbetskamrater, och familj rätt, och det är bara inte ett helgon, men strävar efter att göra sitt bästa för att vara det bästa hon kan.
2.
Alla de egenskaper som jag just nämnt är inte saker som vi alla kan ha just nu, men de är saker som vi kan uppnå. Vissa egenskaper kan ta längre tid att uppnå, men vi kan få dem.

Det andra steget är att veta vad du behöver arbeta på. Vi vill arbeta på är det bästa vi kan vara och bara vara en kärleksfull person, men ja vi behöver arbeta med hur vi ser ut. Vi måste se till att vi tar hand om oss själva och inte låta oss gå.

Så många kvinnor när de kommer i sköna relationer eller gifta sig de bara låta sig gå. Det kan vara lättja, ursäkter, eller du kanske inte ens bryr sig längre om hur du ser ut. Men jag är här för att berätta att du inte behöver ge sig hän. Du är värdefull och speciell på alla sätt. Du bör vill se dina bästa och vara din bästa. Jag vet att efter graviditeter kan du få en viss vikt, men bara eftersom du vinna vikt inte exakt betyder att du måste hålla denna vikt på. Ja, det kan ta lite tid att få bort det så att du bara inte känner för att ens försöka, men jag garanterar att du kommer att se bättre och mår bättre efter att du förlora denna vikt.

Titta bra inte bara din man eller du pojkvän, men för dig själv. Visa folk att du bryr dig tillräckligt om dig själv att ta hand om dig själv. Visa folk att du inte är en av dessa människor som bara ägnar all sin tid att bry sig om andra människor, arbeta och leva ditt liv. Visa folk att du gillar att skämma bort dig själv och se bra ut. Det är inget fel med att ta hand om dig själv. Du är en prioritet. Respektera dig själv och älska dig själv. Om du inte gillar vad du ser i spegeln än ändra det. Låt mig berätta något "Du behöver inte bo i samma" kan du ändra du vet det kan ta en del arbete, men det kan hända. Sträva efter att se bra ut och vara din bästa och till utlandet.
3.
Det sista steget är att börja arbeta på dessa saker. Starta förlora vikt du kan behöva förlora. Om din sak inte går ned i vikt kan det vara toning upp din kropp. Kom i ett gym. Det som är bra på gym är alla har samma mål, att se bra ut. Har aldrig få skrämmas av människor om de är i bättre kondition blir motiverade av dem. Så börja trevligare, börja mer tålmodig, mer givande, och helt enkelt kärleksfull. Redan du lysa upp någons dag. Istället för att svara på ett förolämpning på samma sätt svara med ett mjukt svar och något positivt att det verkligen kommer att röra upp någons tänkande. Gör en skillnad och vara vacker inifrån och ut.

Tips och varningar


 • Ta tid för dig själv varje vecka. Oavsett om du har familj eller inte bör du ta tid för dig själv. En sak som jag fick från min mamma är att hon alltid tog hand om mig och mina syskon, men tog tid för sig själv om inte en gång i veckan mer än en gång. Att ta hand om en familj är inte alltid det mest stress sak mindre att göra :-) Så belöna dig själv. Ta dig att få en ny outfit varje gång på ett tag. Få dina naglar. Få en massage. Få håret gjort. GO till Starbucks med några vänner och sedan se en film. Jag vet inte gå Ha så kul!


 • Previous:nothing Next:hur du skyddar din hud

  Relaterade artiklar


 • hur man gör de 12 stegen
 • hur man förfalskar vara sjuk till skolsköterskan
 • hur man ska se till att du har friska barn
 • hur man identifierar symtom på en vaginal infektion
 • hur man överlever graviditetsillamående
 • hur man säkert ta ut något i ögat
 • hur man skall närma din make om alkoholmissbruk
 • hur man gör en första hjälpen kit för en ocean beach semester
 • hur man läser ett test bmp blod
 • hur ta hand om fett hår
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com