hur man hand om ett barn med diarré

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2014-09-03
Diarré är ett mycket obehagligt och pinsamt villkor för barn. Även diarré har många orsaker, behandling fortfarande samma. Även vård av ett barn med diarré, dina mål är att hålla hennes bekväma och förhindra uttorkning. Följ dessa steg för att vårda ett barn med diarré

Du behöver:
Plats för ditt barn att vila
. Elektrolytlösning.
Bland mat.
Sanitizers och antimikrobiell tvål.


1.
Vet att i de flesta fall kan du hand om ditt barn hemma. Du måste dock veta när det är bäst att ta honom till doktorn. Om ditt barn eller barn har diarré och kräkningar vid upprepade tillfällen, är mindre än 6 månader gammal, har en feber högre än 102 grader F, har buksmärtor, har blod i diarré eller om diarrén är allvarlig eller långvarig, måste du ta honom till läkaren. Dessutom tar ditt barn till läkare om han visar tecken på uttorkning, såsom håglöshet, brist på urin eller tårar insjunkna ögon, slöhet eller yrsel.
2.
Göra ditt barn ligga ner på en bekväm säng eller på soffan. Du kan välja att skydda madrassen eller soffdynorna i händelse av olyckor. Har några lugna leksaker tillgängliga för att hålla henne sysselsatt, som böcker och pussel.
3.
Har gott om rena kläder redo i fall ditt barn har olyckor. Om han inte har olyckor, se till att han inte skämmas. Försäkra honom att du vet det var inte hans fel, rent honom, trösta honom och lade honom tillbaka till sängen.
4.
Ge ditt barn mycket vätska för att hålla henne hydratiserade. Elektrolyt lösningar är bäst, men vatten och sportdrycker är också bra. Många läkare inte rekommenderar sportdrycker, men om ditt barn inte gillar smaken av elektrolytlösning, kan du blanda de två för att göra drycken mer tilltalande. Vanligtvis läkarna rekommenderar inte ge juice grund av de höga syra och sockerhalt.
5.
Kom ihåg att du inte ska ge ko mjölk till ett barn med diarré eller kräkningar, om hon kan tolerera en normal kost. Men för vård spädbarn och småbarn, är bröstmjölk bra, och du bör försöka att amma oftare än vanligt.
6.
Feed ditt barn intetsägande mat. De bästa val är ris, bananer, rostat bröd och äppelmos utan tillsatt socker. Dessa livsmedel är lätt på magen och kommer att bidra till företaget pallen lite.
7.
Förstår att om ditt barn inte kan stanna hydrerade med oralt vätskor hemma, kan hon behöva IV vätskor från sjukhuset. De kan också testa ditt barns avföring för att kontrollera om en eventuell parasitinfektion, som de kan behandla med en anti parasitsjukdomar medicin.

Tips och varningar


 • Använd rikligt med yta sanitizers, sanitizers hand och korrekt handtvätt med tvål antimikrobiella att säkerställa att sjukdomen inte sprids till resten av familjen.
 • Ge inte ditt barn en anti diarré medicin om inte din läkare säger att det är säkert.


 • Previous:nothing Next:hur man ökar ditt immunförsvar

  Relaterade artiklar


 • hur man kan hantera effekterna av en stroke
 • hur man eliminerar löss
 • hur man följa de 12 stegen
 • hur du väljer ett tygkasse för matinköp
 • Hur får man en saltlösning injektion abort
 • hur man ska behandla allvarliga klimakteriet symtom
 • hur man behandlar en bröst-infektion
 • hur man kan hantera Klinefelters syndrom
 • Hur man vet om du är gravid eller i klimakteriet
 • hur man gör hicka försvinna
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com