hur man köper feminina produkter utan att vara generad

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2014-09-07
Unga flickor bara in i puberteten är inte de enda som får generad när det blir dags att köpa mensskydd. Och köper saker som bindor och tamponger verkar få lite lättare med tiden, jäst krämer infektion, graviditetstest, smörjmedel och även kondomer är en fruktad shopping satsning för nästan alla
1.
Vet du vad du vill när du kommer till butiken och gå direkt till banan, ta vad du behöver och flytta på att dina andra shopping. Du kan stoppa in mer pinsamt produkter diskret i din varukorg som du fortsätter med din shopping.
2.
Har förtroende när du går till affären för att köpa mensskydd. Om du är tvungen att kassan med en manlig kontorist, är säkra och kom ihåg att han förmodligen är mycket mer generad än du är. Mensskydd är ett faktum, och varje hona Checker kommer helt sympatisera. Man pjäser, dock generad måste hantera dessa typer av inköp flera gånger om dagen.
3.
göra stora inköp, lagring upp på din feminina produkter så att du inte tvingas återuppleva samma förlägenhet varje månad. Medan köpa hygienprodukter i bulk kan öka pinsamma ögonblick i kassan kan du andas lätt att veta att du bara måste göra det några gånger varje år.
4.
Butiken vid ett stormarknad som har ett fullständigt apotek och göra dina inköp på deras mer privata register. Du kan be apoteket direkt för kondomer, vaginalkräm och graviditetstest och gör alla dina inköp direkt på apoteket. Dina inköp kommer att placeras diskret i en påse och du kan sedan fortsätta med ditt vanliga shopping.
5.
Överväga att köpa din mer pinsamt produkter online. Även om inte ett bra alternativ när tiden är en faktor, kan du beställa en produkt som du kan hitta i ett snabbköp eller över disk på apotek på nätet. Efter att ha dina objekt skickas till dig i en försluten förpackning är ett bra sätt att undvika pinsamheter helt och hållet.
6.
Skära ner på menstruationsskydd inköp genom att byta till produkter som kan återanvändas. Det kan låta chockerande och skrämmande i början, men tvättbara kuddar och svampar eller koppar som fångar ditt menstruation hjälpa miljön, spara pengar och är fri från kemikalier. Även om det tar lite tid att vänja sig, de flesta kvinnor som försöker återanvändbara metoder aldrig gå tillbaka till ett pinsamt köpa i snabbköpet.


Previous:nothing Next:hur man har en bekymmersfri period

Relaterade artiklar


 • hur man håller det endokrina systemet friska
 • hur man använder probiotika för hälsan
 • hur man kan anpassa verksamheten för att främja omfattande användningen motoriska
 • hur man tar hand om lederna
 • hur du gör din egen ekologiska blöja grädde
 • hur man kan förbättra konditionen med livsstilsförändringar
 • hur man håller från överhettning
 • hur man identifierar xerosis
 • Hur man blir hyper
 • hur att hålla sig frisk som en tonåring
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com