hur man ska hantera period kramp

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2014-09-12
Vissa kvinnor är så lycklig. De passerar genom deras tid varje månad med minimal kramper och PMS-symptom. För andra finns det ingen sådan lycka. Om du lider under några dagar varje månad, det finns några bra metoder för att hjälpa dig hantera mensvärk

Du behöver:. .
Örtte (kattmynta, kamomill, saffran, hallon, mynta eller björnbär)
Varmvatten flaska.
Kalciumtillskott (800 till 1000 mg dagligen).
Magnesium rika livsmedel (tofu, bönor, fullkorn, fisk, färsk råa grönsaker, bär och nötter).


1.
Motion. Även om det kan verka som det sista i världen du vill göra när det handlar period kramper, få din kropp i rörelse hjälper till att frigöra toxiner, minskar inflammation, öka flexibiliteten och lindra smärta. Alla former av motion kommer att göra underverk, så pröva att simma, en lugn promenad, yoga eller cykla.
2.
Drick en lugnande kopp örtte för att hantera den smärta. Traditionella teer används för menstruella kramper inkluderar kattmynta, kamomill, saffran, hallon, mynta och björnbär. Enkelt Häll 1 kopp kokande vatten under 1 till 2 tsk. av torkade örter och brant för 5 eller 10 minuter. Drick 2 eller 3 gånger dagligen.
3.
Få saker värms upp för att hjälpa till att lindra smärta under menstruationen. Ett varmt bad eller en varm vatten flaska placeras på nedre delen av buken eller låg rygg hjälper att bosätta ner saker och lindra kramp.
4.
Dubbla dina kalcium ungefär en vecka innan mensen och fortsätter fram till slutet av perioden. Studier har visat att kalcium, som hjälper kroppen att bibehålla muskeltonus, hjälper till att förhindra menstruella kramper. Så, stöta upp till 800 till 1000 mg varje dag före och under menstruationen.
5.
Öka ditt intag av magnesium samt, ett mineral som hjälper kroppen att absorbera extra kalcium du tar. Det är bäst att få magnesium via livsmedel källor, som tofu, bönor, fullkorn, fisk, färsk råa grönsaker och nötter.


Previous:nothing Next:hur man ska hantera perimenopause

Relaterade artiklar


 • hur man hanterar arteriell emboli
 • Hur man känner igen inlärningssvårigheter i seniorer
 • hur man kan bota illamående naturligt
 • hur man hanterar trakeit
 • hur man diagnostisera en nätansluten mjölk kanal
 • hur man administrerar ögondroppar att ett barn eller spädbarn
 • Hur blir din egen personliga tränare
 • hur man förebygger grå syndrom
 • hur att upprätthålla en god hygien
 • hur man upptäcker ägglossning
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com