hur man ska se din graviditet är frisk

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2014-09-10
Din graviditet kommer att pågå i nio månader, men ditt barn kan drabbas av psykiska och fysiska problem för hela sitt liv om du deltar i riskfyllda aktiviteter under graviditeten. Det är viktigt att du följer god hälsa praxis och eliminera farliga vanor innan ditt barn föds. Medicinska experter erbjuda teknik för att garantera en hälsosam graviditet
1.
Start innan du planerar att bli gravid. Detta är det optimala sättet att se ditt barn får bästa chans i livet, men tyvärr är det inte alltid realistiskt. Om du är sexuellt aktiva, även om du inte planerar att bli gravid, hålla sig frisk genom att äta rätt och motionera. Dessutom, se till att din kost innehåller mycket folsyra, bevisat i medicinska studier för att förhindra att vissa fosterskador.
2.
Träffa din läkare så fort du misstänker att du är gravid. Konsekvent läkare under graviditeten leder till friskare barn. Om du inte har råd med en läkare och inte ha en sjukförsäkring, boka tid hos din lokala folkhälsan anläggning för rådgivning.
3.
Sluta röka, dricka och ta icke- receptbelagda läkemedel under graviditeten. Det finns ingen säker nivå av rök eller alkohol för ditt ofödda barn. Om du har ett beroende av alkohol eller droger, är det viktigt att du omedelbart läkare. Barn till alkoholist eller knarkare mödrar uppvisar många psykiska och fysiska problem, några bestående hela livet. Sluta nu.
4.
Följ en bra näringsriktig kost under graviditeten. Färska grönsaker, frukt och magert proteinkällor är viktiga för ditt barns utveckling.
5.
Håll formen under graviditeten och bibehålla en hälsosam vikt. Din läkare kommer att kontrollera din viktökning och ge dig råd att hålla sig inom vissa gränser som gör att ditt barn att utvecklas väl och även göra det enklare för dig att återfå din före graviditeten vikt. En daglig promenad är bra, dock innan du börjar träna systemet, tala med din läkare.
6.
Hålla en glad attityd. Studier visar att ett ofött barns hjärtfrekvens hastigheter upp när hans mamma upplever stress eller skräck. Ta hjälp av familj och vänner att hålla en lugn och glad attityd när så är möjligt.

Tips och varningar


 • Njut av din graviditet och använda denna tid att lära känna er ofödda barn och uppmuntra din make /maka och äldre barn för att förbereda den kommande födseln.


 • Previous:nothing Next:hur man ger medicin till en resistent barn

  Relaterade artiklar


 • hur man kan bota en sol exponering huvudvärk
 • hur man sparar på vårdkostnader
 • hur man ska behandla fotsvamp med munvatten
 • hur dra nytta av exponering för negativa joner
 • hur man gör en naturlig inhalator - aromaterapi som bäst!
 • hur man sparar pengar kyla ett hem
 • hur man kan bli av mjölkskorv
 • hur man kan hjälpa ett övergivet spädbarn
 • hur man ska hantera Creutzfeldt-Jakobs sjukdom
 • hur man undviker köldskador
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com