hur marken, källa, center och sfär

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2014-09-20
Detta är en grundläggande praktik lärs ut till alla studenter av självbemästring. Det är ett behagligt, snabbt och enkelt sätt för dig att anpassa Source. Låt dig inte luras av dess enkelhet, kan denna anpassning ta dig från förvirring till anslutning, tvivel till tro, dom att lita på, bege dig till hjärtat, och ego att köpa

Du behöver:
En vilja att vara lätthet.
.
En vilja att sitta i din makt.
.


1
jordning en anslutning till Källan som hålls i den fysiska. Kroppen, jorden och hennes invånare, etc. Sitt i en bekväm position, antingen i en stol eller på marken. Ta några djupa andetag. I ditt sinne öga, tänka sig en punkt i fokus cirka två meter ovanför ditt huvud. Från den brännpunkt, tänka sig en penna tunn ljusstråle som lyser ner genom toppen av huvudet, ner i mitten av kroppen, genom båda benen, ut fötterna och i marken.
2.

Med din avsikt, skicka den ljusstråle till jordens medelpunkt och förankra den där. Du kanske vill använda bildspråk som Light vänder sig till trädrötter, eller ett annat fartygsbefäl ankare eller en tung sten. Du kan njuta av känslan skiftet i vikt eller täthet av din säkerhetslina. Eller du kanske helt enkelt lär känna, utan anledning, att du är förankrad i den källa som är Ground. Ta ett andetag.
3.
Tänkte nu för hela penna tunn stråle av ljus, från din kontaktpunkt över huvudet till din förankrade punkt på jordens centrum, att vidga ut till bredd av hela kroppen. Avsikt att förbli förankrade till marken. Ta ett andetag. Återigen, vidga dina ljusstråle att matcha bredden på det rum du är i och andetag. Lägg märke till hur din kropp har att göra små justeringar för att komma i anpassningen? Detta är normalt. Tänk dig nu i ljusstrålen breddning fortfarande, tills dess bredd är att i din stad block. Andetag och ta en stund att känna skift. För de allra flesta är detta det minimum som krävs jordning bredd som krävs för god hälsa, manifestation och lycka i alla dina fysiska sysselsättningar (få din fysiska behov tillgodosedda, att locka en partner, har mer än tillräckligt med pengar, helande från dis-lätthet, etc ).
4.
Nästa avsikt att din Startförbud ljusstråle kommer att hållas på plats medan du flytta fokus till SOURCEing. Att vara råvaror är i kontakt med Källan som är icke-fysiska: en avatar som Jesus, Krishna, Buddha, osv, den Centrala Solen of the Universe, Din högre makt, The Queen of Heaven, och så vidare. Din utgångspunkt samlingspunkt för Sourcing är under dina fötter ungefär två meter i marken. Återigen, börja med en penna tunn ljusstråle från den punkten under dina fötter och tänker det att stiga upp genom benen, upp genom centrum av kroppen och ut genom toppen av huvudet och kommer att vila i Källa. Anchor där och andetag.
5.
Utvidga denna ljusstråle till bredden av din kropp och ande. Återigen, bredda hela ljusstråle från din kontaktpunkt, upp genom kroppen, och förankrade till din Source tills den är lika bred som rummet du befinner dig i. Andas. Lägg märke till skift du gör när du kommer in i anpassningen av källa. Är det lättare för dig att spåra än till marken? Eller är det tvärtom? Bara göra en bedömning observation källskatt. Nu vidga bredden på din stråle av ljus tills den är lika bred som ditt kvarter, matcha bredden på din Ground, andning och vila. Detta är det minimum som krävs Sourcing som krävs för dig att använda ditt högre kommer, ta emot uppenbarelser och insikter, känner att du är älskade bortom den jordiska erfarenheten och känna en djupare koppling till allt och att skingra djupt liggande rädslor.
6 .
nu hitta ditt Center mellan din Ground och Source. Även om du kan göra detta i ditt inre öga är det också klokt att hitta din fysiska centrum. Försiktigt flytta din vikt till höger sedan vänster och gå tillbaka till ditt Center. Shift din vikt framåt och bakåt och sedan komma till vila i ditt Center. Detta är din fysiska Center, tänker att du nu är centrerade mellan mark och Källa, kött och ande, fysiska och icke-fysiska och ankare här. Din Center ger dig tillgång till både riken som du är av båda världarna. Från din Center som du kan se din väg klart, fatta bra beslut, vara känslomässigt stabil och hitta förnöjsamhet. Din Center är i nu dags nutid. Centrering ansluter till källa som är på ditt Center.
7.
Slutligen är anpassningen klar när du sfär. SPHEREing är en anpassning av din subtila kroppar att "omger" ditt ärende kropp. Subtila organ omfattar följande: fysiska kroppar som är aetheric, emotionella kroppar, mentala kroppar, andliga kroppar, etc. Din subtila organ förlänga oändligt och utgör den största delen av vem du är för du är bara 1 /12 fysiska. Med din avsikt, tänka din subtila kroppar som sfärer kring ditt ärende kropp, en som omfattar den andra, sträcker sig ut i Multiverse. Be dem att komma i anpassningen med hänvisning ordet, Sphere, högt eller tyst. Kallelse den milda överföring av varje sfär som den kommer till anpassningen, svarvning och roterande till den bästa och högsta positionen för din tillväxt. Obs: Sphereing anpassas din subtila organ till uppgiften-meditation har en sfärisk justering som skiljer sig från att förbereda en måltid eller läser till ditt barn eller arbetar vid skrivbordet. Det är klokt att Sphere för varje uppgift om du har svårigheter i övergången från en upplevelse eller uppgift till den andra. Sphereing justeras dig med dina Universal mångsysslare, sänkning känslor av irritation, irritation, besvikelse och över whelm.
8.
Nu när du har tagit den natursköna vägen för Ground, Källa, Center, Sphere, du får helt enkelt tänker för att det ska vara så. Vill ha det med orden högt eller tyst: JORD. SOURCE. CENTER. Sfär. Med ditt inre öga, helt enkelt kontrollera att du är förankrad och att din bredd på minst ett kvarter bred. Så fort. Så enkelt. Bra gjort.

Tips och varningar


 • GSCs anpassning kan göras så många gånger under dagen vid behov. I början är detta en vanligt förekommande. Du kommer bli förvånad över hur många gånger hittar du att du har glidit din Ground eller förlorat ditt Center. Med behärskning av någon skicklighet, det tar praktiken.
 • Det är inte alltid nödvändigt att göra en fullständig meditation för att uppnå denna anpassning som i steg 8. (Du bara inte har tid eller lust att dra över till den sida av vägen efter att någon har skurit dig i trafiken för att få dig tillbaka i anpassningen-och, det är inte nödvändigt) avsikt på-Rides teknik. Är dock full meditation ganska yummy så tillåt dig tid att sitta och njuta av det då och då!
 • tänkande kan logiska sinne bli riktigt i din väg här som med många energiska praxis. (Gjorde jag rätt? Jag suger på Jordning. Är detta verkligt?) Dessa tankar är vanliga i början och saknar relevans. Var snäll mot ditt logiska sinne och be den att sitta här ute. Där borta. I den andra stolen. Låt inte ditt logiska sinne alltid köra buss eller du kommer att hamna kör ner samma ol 'vardagliga vägar -! Yuk
 • När du justera, ändra din hållning ser din värld annorlunda. Vad var acceptabel innan kanske inte är så acceptabel nu att du har en djupare och mer medveten anslutning till källan. Låt för människor och situationer i ditt liv för att anpassa dig. Om de väljer att inte i det ögonblicket, vara i fred och låta dem gå. Kom ihåg, korsar vi alla mållinjen så småningom.


 • Previous:nothing Next:hur man ska leva hälsosammare

  Relaterade artiklar


 • hur man gör en sjukdag i en bra dag
 • Hur får man en kirurgisk abort
 • hur man handskas med den första månaden av nya moderskap
 • hur man har en bekymmersfri period
 • hur man behandlar tår med svamp under tånageln
 • hur man identifierar symptom på svampinfektion hos män
 • hur man får barnen att njuta av alfalfa
 • hur man ska behandla ett utslag rosecea face
 • hur hålla reda på långsiktig medicin scheman
 • hur man får bättre sömn
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com