Så för att lindra illamående under graviditeten

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2014-10-30
Du hittade bara ut från graviditetstest eller din läkare att du är gravid! Du känner dig förmodligen upprymd och nervös på samma gång och kan inte vänta med att konstatera att helt nya baby i famnen första gången. Sedan efter spänningen slits och ett par veckor har gått, börjar du uppleva morgonen sjukdom, som inte sker bara på morgonen. Graviditet är inte vad du trodde det skulle vara-illamående varje gång du får en doft av en annan mat. Här är några sätt att lindra illamående under graviditeten.
1.
Minska ditt intag av mjölk. Många säger att dricka mjölk kommer att hjälpa till att minska illamående. Mjölk kan faktiskt vara en utlösande faktor för illamående hos många kvinnor. Om du tål mjölk kan du fortsätta dricka det. Prova att ta mjölk ur din kost ett tag för att se om den hjälper. Du måste fortfarande få din kalciumintaget, så tala med din läkare om andra källor till kalcium.
2.
Ät små täta måltider under dagen. Känner inte att du ska äta din standard frukost, lunch och middag. Ät under dagen så att magen inte känner sig tom. Nutrition är inte lika viktigt som kaloriintag på denna punkt. Ät vad du tål och inte fundera så mycket på "bra" mat kontra "dåliga" livsmedel. När din kropp har anpassat sig till att vara gravid och graviditetsillamående har passerat, kan du fokusera mer på att äta en näringsrik kost.
3.
Undvik mat med dofter som utlöser illamående. Dessutom serverar maten kall eller vid rumstemperatur, som uppvärmning tenderar att stärka matens arom.
4.
Ta prenatal vitaminer på natten. Ibland prenatal vitaminer utlösa illamående. Om du har illamående, försök ta din prenatala vitaminer på kvällen innan du går till sängs. Tala med din läkare om att byta till en prenatal vitamin med mindre järn eller något järn.
5.
Drick mycket vätska under dagen. Drick inte mycket vatten på en gång till den punkt där magen fyller full, men smutta på vatten under hela dagen. Det är mycket bra att bära en vattenflaska med dig vart du än går. Du kan dricka ginger ale eller riv lite färsk ingefära i varmt vatten för att göra ingefära te för att lindra illamående.
6.
Håll några snacks av din säng. Snack om dem på morgonen när man vaknar och vänta på att få ur sängen förrän 20 till 30 minuter efter att du har snacked på dem. Salty kex, pretzels salt eller pepparkakor är bra val.
7.
vila och koppla av när du kan. Titta på en film eller besök med en vän. Detta kommer att hjälpa till att hålla dig sysselsatt och du kommer inte att fokusera på hur obekväm du känner. Förlita sig på stöd från make /maka, familj och vänner. Graviditetsillamående kommer inte att vara för evigt och dess slutresultat kommer att bli en vacker baby.


Previous:nothing Next:hur man introducerar sensorisk integration aktiviteter hemma

Relaterade artiklar


 • hur man ska leva långt och friskt
 • hur man förebygger ryggskador samtidigt ta hand om en nyfödd
 • hur man kan anpassa verksamheten för att uppmuntra små använda motoriska
 • hur man hittar lösningar för en sinus-infektion
 • hur man introducerar sensorisk integration aktiviteter i klassrummet
 • hur du spårar BBT i samband med graviditet
 • hur man kan förbättra konditionen med livsstilsförändringar
 • hur man väljer den bästa vitaminer
 • Hur sluta röka
 • Hur man säljer en motordriven rullstol
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com