hur att vara klok

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2014-10-26
Vara enkel, ärlig och lätt att förstå. Var inte gåtfull och komplicerad, annars kommer andra att vara rädd för dig och de kommer inte att visa er som de verkligen är

Du behöver:
Var snäll, ödmjuk och lugn
. Ha tålamod.
Undersöka allt med försiktighet, att uppmärksamma alla detaljer.


1.
När du har ett problem, försök att vara klok. Ingen panik, inte visa svaghet, inte vara elak mot andra och inte vara oärlig. Försök att lugnt undersöka frågan från alla vinklar och lösa varje problem en efter en.
2.
Om du har fiender, försök att omvandla dem till vänner. Om någon gör dig nervös och du har en impuls att vara våldsam mot dem, vara mild och patient med denna person. Alltid vara bra, ödmjuk och lugn.
3.
När du är alltför irriterad, inte göra någonting. Bo lugnt och tyst.

Tystnad är medicin. När du inte vet svaret, när du inte kan hitta rätt ord, eller när dina ord är säker på att provocera en strid, helt enkelt vänta och tänka, utan att säga något.

Öva ekonomi med ditt ordförråd, prata inte för mycket och inte avslöja dina innersta tankar för alla.
4.
undersöka allt med försiktighet, uppmärksamma alla detaljer.

alltid fruktar det värsta. Alltid vara beredd att möta ett oväntat problem, ett misslyckande eller en dålig reaktion från någon. Men live hoppas på det bästa och förväntar sig det bästa, bortsett från din försiktighet.
5.
Du behöver fundera över allt. Var inte för mycket ena eller det andra: vara lite av detta och lite av det-en person som kan passa överallt och kommunicera med alla.

Du bör dock ha en egen åsikt om allt. Håller inte med alla bara för att bli godkänd eller beundrad. Vara originell, vara dig själv. Men överdriver inte: känna miljön, försöka förstå den punkt där du kan vara gratis eller inte
6
vara enkel, ärlig och lätt att förstå. . . Var inte gåtfull och komplicerad, annars kommer andra att vara rädd för dig och de kommer inte att visa er som de egentligen är.
7.
Förlåter alla automatiskt och försöker alltid att rätta till vad är fel. Aldrig klagar och aldrig slåss med någon: Slösa inte din tid med vad som inte är hjälpsamma och kommer bara göra dig ledsen

Försök att lösa alla dina problem med godhet och förståelse, även när du möter onda. Alltid vara en ängel, men var inte naa ¸ ve. Var mycket försiktig och undvika alla fällor längs vägen.
8.
Om du behöver mer vägledning, börja ta hand om dina drömmar och lära sig att tolka deras mening, så att du kan lära hur man verkligen vara klokt för livet, från de bästa professor och läkare att du någonsin kan hitta i tillvaron: den vise undermedvetna som producerar dina drömmar för att skydda din mentala hälsa och hjälper dig att utveckla din intelligens helt, tills du blir ett geni .

tips och varningar


 • Försök att lösa alla dina problem med godhet och förståelse.
 • Var inte gåtfull och komplicerad.


 • Previous:nothing Next:hur man använder alternativa mensskydd koppar (istället diva kopp) och förhindra TSS

  Relaterade artiklar


 • hur man använder alternativa mensskydd koppar (istället diva kopp) och förhindra TSS
 • hur man kan hantera ett missfall
 • hur uttrycka dina känslor
 • hur man kan vara smart och inte en sol kanin
 • hur man kan förebygga kvinnlig inkontinens
 • hur de ska hålla glad under en skada ekonomi
 • hur man använder sysslor för att bygga ditt barns kärna muskler
 • hur man identifierar vaginal cystor
 • hur ska skyddas från mobiltelefon strålning
 • hur man upptäcker vanvård eller misshandel av en vårdgivare
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com