hur du ställer in en medicinsk varningssystem för seniorer

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2014-10-22
Den andelen äldre i detta land och utomlands fortsätter att öka, liksom de stora åldersklasserna når 60 års ålder. Människor lever längre, och därmed finns det ett ökat behov av säkerhet för dessa seniorer. Seniorer har särskilda behov, såsom sätt att kontakta anhöriga och vårdgivare i händelse av en nödsituation. Medicinska larmsystem har utformats för att tillgodose detta behov

Du behöver:. .
Medicinsk varning
senior hem för den medicinska varningssystem.
telefonförbindelse i ledande hem.


1.
avgöra om en medicinsk varningssystem är något som behövs. Den medicinska varningssystem är användbar för dem som vill behålla sin självständighet men kan behöva hjälp när de lämnas ensamma. Det är också användbart för en senior med några hälsoproblem, eller löper risk att falla och behöver hjälp. Inse att diskussionen kan ta mer än ett samtal, som senior vänjer sig vid tanken.
2.
Hitta ett företag som säljer medicinsk larmsystem. Du kan använda Rescue Alert, till exempel webbplatsen som anges i arkivet.
3.
Bestäm en basenhet. Beroende på vilket bolag du väljer, kan du ha ditt val av basenheter som ligger i olika prisklasser. Detta är vad ansluts till telefonjacket och ansluter de högre till reaktion.
4.
Bestäm om du vill köpa eller hyra enheten och tjänster. Du kan hyra enheten, och betala en särskild avgift per månad att använda laget reaktion. Eller så kan du köpa enheten, och i allmänhet betala mindre i månaden för tjänsten. Vissa företag, som Rescue Alert företaget faktiskt att du kan betala en livstid avgift som får dig enheten och tjänsten för en livstid för den ursprungliga ledande abonnenten.
5.
Besluta om panik-knappen. Detta är vad den äldre bär på sig hela tiden när de lämnas ensamma hemma. Val av allt från en knapp på ett halsband, ett armband handled, eller ens en som klipp på ett bälte.
6.
Beställ medicinsk varning, och när det kommer, hjälpa äldre ställa in denna. Du kommer då att behöva kontrollera att den fungerar, genom att testa den. Se till att du ge företaget telefonnummer för vänner och familj som kommer att behöva kallas av Response Team i händelse av en nödsituation. Du kan vanligtvis ge mer än ett telefonnummer, om du inte kan nås på den första siffran.
7.
Förklara för ledande vad som händer med den medicinska larmsystem och förstå processen själv. När panik-knappen trycks går ett samtal till den medicinska Response Team. Enheten gör det möjligt för teamet att prata med äldre och se vad som är fel. Om inget svar om hört är en ambulans skickas omedelbart. Svaret team kan hjälpa äldre genom processen medan ambulansen är på väg. Svaret laget också kommer att kontakta familjen med de telefonnummer som redan har inrättats i systemet.

Tips och varningar


 • Även den medicinska varningssystem är i allmänhet avsedda för seniorer, kan den också användas för dem som återhämtar sig från operation eller ens som ett tyst larm till offer för våld i hemmet för att upprätthålla sin säkerhet.
 • Se de högre använda systemet vet området där panik-knappen kommer fortfarande plocka upp mottagningen på svaret enheten.
 • Du vill kontrollera regelbundet för att se den medicinska varningssystem fortfarande fungerar. Vissa företag har faktiskt planerat månatliga provningar.


 • Previous:nothing Next:hur platsen symptom på Gilberts sjukdom

  Relaterade artiklar


 • hur man ökar självkänslan
 • hur man kan minska kostnaderna för bensin
 • hur man kan bli av med halsont
 • hur man ska äta för en frisk prostata
 • hur man gör de 12 stegen
 • hur man hanterar arteriell emboli
 • hur man köper en ozongenerator dricksvatten
 • Hur man blir hyper
 • Hur man väljer en medicinsk larmsystem leverantör
 • hur platsen symptom på Gilberts sjukdom
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com