hur man får starkare naglar

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2014-10-24
Många människor tycker svag, spröda naglar oattraktiva. Även om inte varje enskild väljer att ha sina naglar välskötta, friska och snygga naglar är det självklara valet för de flesta. Medan vissa människor verkar ha starka naglar av naturen, andra har mer problem att hålla sina naglar starka och friska. Det finns dock sätt att förbättra människors hälsa och styrka på dina naglar. Läs vidare för att lära dig att få starkare naglar

Du behöver:
Nail härdare (valfritt)
. Oliv-eller ricinolja.
Vit jod.
Nagelfil.
Biotin.


1.
Undvik bita naglarna och sätta dem i munnen. Detta kan tyckas som självklart råd, men vissa människor tenderar att ha en vana att bita på sina naglar, och detta kan vara mycket skadligt. Även om du ständigt har naglarna i vatten, kan du använda en spik härdare för att stärka dem.
2.
Var försiktig när du går till en manikyr. Se till att spiken tekniker använder saneras verktyg när du arbetar på dina naglar, så att du inte får en spik infektion överförs genom användning av orena material. Var medveten om att användningen av konstgjorda naglar med akryl overlays kan försvaga och skada naturliga naglar, speciellt om du får dem ofta. Ta bort dem kan vara lika skadligt, om inte mer. De är indränkta av med aceton och kratsade, och detta kan försvaga eller skada dina naglar. Var särskilt försiktig om du bestämmer dig att välja akryl naglar.
3.
Var medveten om att nagellack removers, särskilt de som innehåller aceton, torkar ut dina naglar. Försök att inte ta bort nagellack för ofta. För att lämna undvika flisas lack på naglarna. Helt ta bort lack som är dra bort, och åter-polska naglar eller använda en spik härdare.
4.
Coat naglar med vita jod att stärka dem. Även om detta kan ibland torka ut naglarna när de används under en tid, är ett alternativ att blanda jod med oliv-eller ricinolja för att hålla dem återfuktad. Använd denna blandning på naglarna en gång om dagen i en vecka, sedan flera gånger i veckan därefter. Ett alternativ är att blöta ner naglarna i vanlig olivolja i ca 15 minuter om dagen, flera gånger i veckan.
5.
Ta biotin tillskott. Detta B-komplex-vitamin rekommenderas för att stärka hår och naglar. Enligt National Institutes of Health, är den amerikanska Recommended Dietary intag (RDI) för biotin 300 mikrogram dagligen. Detta är den dos som används i många kosttillskott.
6.
Inlämnande av naglarna gör dem svaga. Klipp naglarna istället för att fila dem. Använd en nagelfil om du vill forma naglarna.


Previous:nothing Next:hur man får en stroke offret att utöva

Relaterade artiklar


 • hur man ska behandla gallstas
 • hur man ökar barnets hjärnkapacitet
 • hur man eliminerar löss
 • hur man undviker typ 2-diabetes
 • hur man identifierar utfodring störning i spädbarnsåldern och tidig barndom
 • hur man blir en vårdgivare för din närmaste familj
 • hur man håller ett minne skarp
 • hur man sparar pengar på medicin
 • hur dra nytta av exponering för negativa joner
 • hur man gör ett bra beslut och vet varför
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com