hur man gör en lunchlåda för dina barn under 7 friska tips?

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2014-10-18
Nästa gång du packar ditt barns matlåda, ta en titt inuti. Hur många olika alternativ av livsmedel har du gett ditt barn och vad är förhållandet mellan nyttig mat skräpmat? Det är så viktigt att inkludera en mängd olika hälsosamma livsmedel och snacks för ditt barn att äta medan de är i skolan. Men ibland kan det vara svårt att komma med nya idéer för matlåda
1
Så för att hjälpa, är här 7 hälsosamma tips för ditt barns matlåda:

1 . Hålla det friska-Fyll matlåda med en rad olika hälsosamma livsmedel. Var noga med att inkludera massor av färsk frukt, grönsaker och försök använda en mängd olika bröd som t. ex. wraps eller rullar med fullkornsbröd eller multigrain bröd. Lägg protein fyllmedel som kött eller fisk och inkluderar mjölkprodukter.
2.
2. Gör det roligt-plats bitar av frukt i tydliga zip påsar och skriver ett meddelande eller skämt till ditt barn på framsidan. Detta kommer att göra dem glada över att öppna sin matlåda för att se vad notera är kvar varje dag. Skär smörgåsar i olika former (kvartal, cirklar, Smiley Faces).
3.
3. Gör det färgglada-se det finns gott om frukt och grönsaker i sin matlåda så det är färgglatt och frisk-till exempel en skinka och tomat smörgås, fruktsallad, pinnar grönsaker (morot, gurka), hemgjord muffin, ost och kex, juice, vatten.
4.
4. Lätt att äta-Skär upp fruktbitar på ditt barn så det är lätt för dem att äta. Såsom vattenmelon (skuren i tärningar), äpplen (kvartal), kiwi (cirklar), orange (kvartal eller skal huden i en cirkel rörelse bildar en lång orm som ring som sitter på den orange tills ditt barn är redo att äta den . Sedan dra bort huden att äta apelsin och huden är i en orm ring-gör det roligt för barnen)
5
5!. . Dunk Dip! Skär upp lite gurka, morötter eller selleri i små stavar och inkluderar körsbär tomat. Placera sedan alla grönsaker i en behållare. I mitten av behållaren lägger ett dopp såsom hommos eller ost. Gör det roligt för barnen, så att de kan doppa sin mat i dipp.
6.
6. Mer än bara ost och kex-När du packar ost och kex som tilltugg alternativ, välja en ost som du kan klippa dig själv istället för färdigförpackade. Detta sätt ger dig frihet att välja en hälsosam ost alternativ och även att inkludera lägga ons. Använd en container från hem och skära upp lite ost och inkluderar körsbärstomater, gurka (skuren i cirklar) och inkluderar kex. På så sätt barnen får mer än bara ost och kex.
7.
7. Lämna skräp ut!-Om du inte lägger skräpmat i ditt barns matlåda hög är chansen att de inte kommer att äta den! Så lämna bort skräpet och ersätta det med hälsosamma livsmedel som frukt, grönsaker pinnar, yoghurt, ost eller friska müslikakor.


Previous:nothing Next:hur man åldras nådigt

Relaterade artiklar


 • hur ska skyddas från mobiltelefon strålning
 • hur man kan förebygga Crohns sjukdom
 • hur man ska behandla bröstvårtan problem
 • hur du utför fostrets kick räkna
 • hur man kan sänka ditt barns kolesterol
 • hur man träna efter en stroke
 • hur man förebygger mardrömmar
 • hur man kan förebygga hand-fot-mun-sjukdom
 • hur man gör en återblick på livet med någon med en dödlig sjukdom
 • hur man kan hantera fetma
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com