hur man hittar en barnläkare för ett speciellt behov barn

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2014-10-02
Din särskilda behov barn kräver extra uppmärksamhet av den typ som en vanlig barnläkare inte kan tillhandahålla. Men hur ska du gå om att finna en barnläkare som inte bara passar ditt barns behov utan också tar din sjukförsäkring? Med lite tid och RÄNNANDE kan du hitta en barnläkare som inte bara är behörig att arbeta med ditt barn, men kommer att ge dig hela familjen med det stöd ni alla längtar efter

Du behöver:. .
Computer
Tillgång till Internet.


1.
Be släkt och vänner om deras barnläkare och om de skulle rekommendera honom. Var särskilt uppmärksam på rapporterna från dina medarbetare, eftersom de är mest sannolikt omfattas av samma hälso-planen du är. Word of mouth är oftast trovärdigt, och kan gå en lång väg när det gäller att hitta en kvalificerad barnläkare kan du vara bekväm med.
2.
Läs igenom alla samhällen tidningar, särskilt de som är inriktade mot barn. Det kan finnas en lokal rådgivning kolumn som talar om läkarna i ditt område, och i vissa fall, läkare kan annonsera i publikationer som särskilt riktar sig till barn och föräldrar.
3.
Logga in på din hälsa-försäkringsbolag hemsida eller ring deras kundtjänst nummer för att avgöra om någon av kandidaterna har du kommit över acceptera din form av försäkring. Om de inte gör det, inte helt ge upp dem, bara sätta sitt namn åt sidan. Tänk på att du försöker hitta den bästa läkare för ditt barn, och det finns alltid en chans att du kommer att behöva gå utanför din försäkring plan för att hitta henne.
4.
Kontrollera ut dina möjligheter på en webbplats som DrScore att priser eller kvaliteter läkare. Se vad folk har att säga om läkarna du funderar. Ändra din lista därefter.
5.
Ta fram de läkare som har överlevt din screening process. Fråga receptionist om att barnläkare arbetar med barn med samma skick som ditt barn. Om du är nöjd med svaret, och boka tid för att intervjua läkaren. Intervjun bör vara fri. Ta ditt barn till intervjun, hur han interagerar med den nya läkaren är lika viktig och dina egna personliga känslor.
6.
Baserat på intervjun, välja en läkare som verkar för att möta ditt barns behov och som du verkar umgås med.

Tips och Varningar


 • Om du är intresserad av en barnläkare som kan vara villig att överväga alternativa terapier och naturläkemedel, se om finns någon homeopatisk barnläkare inom ditt område. De får inte omfattas av din försäkring, men de kanske kan hjälpa dig på ett sätt som andra läkare inte kan.
 • Om möjligt, försök att hitta en barnläkare vars kontor ligger nära dig. Det finns inget som att ha en bra läkare rätt ner på gatan.
 • Det finns alltid en chans att, trots allt ditt arbete kommer du att sluta med en läkare du senare kommer att vara missnöjda med. Håll din lista av möjligheter, så att du inte måste börja tillbaka på ruta ett.


 • Previous:nothing Next:hur man kan hjälpa gravida kvinnor vidga





  Relaterade artiklar


 • hur man kan bryta den onda cirkeln av middagssovande
 • hur man berättar en läkare att du använder illegala droger
 • hur man tar hand om det endokrina systemet
 • hur man mäter EMF i hemmet
 • hur man kan bryta ditt fall
 • hur man berättar vitiligo från svamp
 • hur man gör en naturlig inhalator - aromaterapi som bäst!
 • hur man hanterar matstrupen sjukdomar
 • hur man undviker att få för mycket vikt under graviditeten
 • sig att slappna av när hon födde




  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com