hur man kan spara på din vårdkostnader

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2014-10-17
Även om det kanske inte är enkelt, du kan spara hundratals eller tusentals dollar om året på din hälsa kostnader om du försöker. För oförsäkrade och underinsured, kan detta göra en enorm skillnad i ditt liv. Prova en eller flera av dessa pengar att spara idéer, och lycka till dig. (Detta råd är mest tillämplig på personer bosatta i USA, men kan vara användbar för andra i vissa fall. )

Du behöver:.
Uthållighet
Kommunicera med vårdgivare som behövs.
Tillgång till Internet i vissa fall.
Penna och papper.
.
Telefon.


1.
Fråga försäkringskassan för att minska sina kostnader. Kortfattat förklara för din läkare att din budget är stram och förklara i en mening eller så varför det är så. Fråga dem om de kan möjligen ge en rabatt på sina vanliga kosta? Det värsta som kan hända är att de säger nej, och det bästa är att de kan ge dig en paus.
2.
Om du är låga inkomster och det finns en fri klinik eller närstående hälso-och sjukvården i närheten, besöka dem och se om de kan ge dig sjukvård gratis eller till reducerad kostnad. Många av dessa kliniker drivs av staden eller län där de är belägna, eller genom en ideell organisation. För att hitta en gratis klinik i ditt område, kontakta din statliga hälsovårdsmyndigheten eller ditt lokala bibliotek.
3.
Köp generiska läkemedel, inte varumärket droger. Köp inte en helt läkemedelsnamn recept, om det är en generisk lika. Den generiska har exakt samma effektiva ingrediens enligt FDA säger. Men du kommer betala mycket mer för varumärket drogen än en generisk. För att hitta en billig generic, se din läkare skriver ditt recept bra för vare sig märket eller dess generiska lika. Fråga sedan ditt lokala apotek om han har en generisk, och besöka några online licensierad apotek inklusive utländska apotek som har generika att ditt lokala apotek inte kommer att ha. Låg kostnad generika finns på ansedda online apotek som InternationalDrugMart. com och Isrameds. com, men butiken bara på licensierade apotek.
4.
Inte har försäkring för att täcka en önskad operation? Inga problem. Chansen finns det finns en hälsoturism eller medicinsk turism leverantör som kan hjälpa dig att besöka ett annat land för att få förfarandet gjort för upp till 50 till 90 procent mindre. Det är enastående sjukhus på Kuba, Tyskland, Thailand och andra länder där du kan få allt från en höftledsoperation till fettsugning gjort i en kort, 1-2 vecka besök. Jag har talat med många nöjda patienter som har rest utomlands för vård och betalat en bråkdel av kostnaden för samma förfarande i USA. Bland de kända medicinska turismen företag att tänka på är Choice sjukvårdslagen och European Medical turist. Men, se till att prata med patienter som har haft samma förfarande gjort som du vid anläggningen kommer du att resa till.
5.
Har inte mycket pengar att betala för sjukförsäkring? Skaffa en politik sjukförsäkring som täcker dina viktigaste behov och har en högre än vanligt avdragsgill. Oftast är det de högre självrisk, desto lägre premie som du betalar. Men läsa det finstilta och få den minsta täckning du behöver. Alltför många människor ta reda på för sent, efter att de har en hjärtinfarkt eller andra allvarliga hälsotillstånd att lära sig att deras försäkring inte ger täckning, och de kommer att få betala tiotusentals dollar eller mer ur fickan för behandling.
6.
stressad och behöver en billig massage för att slappna dig. Nej, detta är inte vad du kanske tänker, det här är en riktig massage. Ta reda på om det finns en massage i skolan i ditt område och om de ger låg kostnad massage för allmänheten. Vissa massage skolor ger en riktigt härlig massage för mindre än hälften av vad du skulle betala en professionell för att göra. Besök American Massage Therapy Association på www. amtamassage. org och klicka på "School medlem Sök" och följ anvisningarna för att hitta en skola i ditt område.
7.
Har inte råd $ 100 till $ 200 i timmen som en psykolog eller psykiater debiterar dig att ge dig eller nära och kära med terapi eller rådgivning för att lösa ett problem. Lägg inte om off, eftersom livet är för kort. Kontakta din lokala Katolsk Karismatisk kontor, och se om de har några låga tjänster kostar rådgivning i ditt område. Jag använde sin tjänst år sedan, de var mycket hjälpsamma, och debiteras på en glidande skala, baserad på inkomst. Och, du behöver inte vara katolik att använda deras tjänster. Eller fråga på ditt lokala bibliotek eller folkhälsa kontor för en jämförbar tjänst.
8.
Om du går igenom en period när du har ingen sjukförsäkring, använda lokala hälsomässor att ge några förebyggande vård för dig. Gör en Google-sökning på lokala hed mässor (använd sökord: hälsomässa stadens namn). I ditt område där du kan få gratis visningar av kolesterol, blodsocker och andra tentor som kan tidvattnet dig över, och hjälper till att hålla dig väl

tips och varningar


 • Bo bra. Motionera regelbundet, äta näringsrik mat och få tillräckligt med sömn. Alltför många människor bli sjuka eftersom de inte gör något av ovanstående, och deras kropp reagerar genom att göra dem sjuka. Lyssna på vad din kropp berättar för dig.
 • Få råd från din läkare eller annan licensierad vårdpersonal innan den driver stora medicinska behandling eller tar receptbelagda läkemedel.


 • Previous:nothing Next:hur du håller din hygienen upp

  Relaterade artiklar


 • hur man kan tygla alkohol cravings
 • hur man ska behandla bröstvårtan problem
 • Hur man känner igen inlärningssvårigheter i seniorer
 • hur man gör Hara andas
 • hur man förebygger omphacele
 • hur man utför mun till mun-metoden
 • hur du kan trösta och minska ärrbildning från en brännskada
 • hur man berättar vitiligo från svamp
 • hur man får tuggummi ur håret
 • hur man väljer leksaker som stimulerar barnets sinne
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com