hur man kan stoppa en tonåring från rökning potten

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2014-10-04
Ingen förälder vill tro att deras tonåring kanske använder droger. Faktum är att även de mest försiktiga föräldrarna inte alltid kan konkurrera med grupptryck. Tonåringar som är angelägna att passa in med den populära publiken kan sluta röka potten eftersom deras kompisar gör det eller att de bara vill experimentera. Om du misstänker att din tonåring använder kruka eller kan frestas att göra det, måste du ta några viktiga steg

Du behöver:. .
Stark föräldraskap
Fastställande.
Information.
Uthållighet.
Kommunikation.
Hjälp utifrån om det behövs.

Skydda din tonåring


1.
Det första du behöver göra är att ta reda på om din tonåring kan redan vara med hjälp av potten. Du kan börja med att bara be honom, men om du tvivlar på att han är talar sanning, kan du diskret beställa hem drog online-test kit. Det kan ta upp till fem veckor för marijuana för att få ut ur systemet, så det kan lätt upptäckas i urinen. Medan din tonåring är sannolikt att försummar att tanken på att drogtestas av dig, förklara för honom på ett kärleksfullt och samtidigt fasta sätt att det är för hans goda. Det finns en mycket verklig möjlighet att han kan vägra att ta provet, men om du berättar för honom att det enda andra alternativet är att ta honom till sjukhuset för att bli testade, är han mer sannolikt att gå med på provtagning hem drog.

2.
Om du upptäcker att din tonåring använder potten, alert sin skola om sin lärare narkotikamissbruk och administratörer kan på jakt efter några indikatorer för att han får hög innan klass eller erhålla läkemedel från andra studenter.
3.
Om din tonåring är inte på potten, det betyder inte att han inte är fortfarande sårbar. Ta säkerhetsåtgärder, som ta reda på vem hans vänner, som han hänger runt och vart han går. Gör slumpmässig visitation av sitt sovrum, ryggsäck och liknande.
4.
Uppmuntra din tonåring att engagera sig i något positivt, till exempel särskilda grupper, sport, band och andra aktiviteter som kan förhindra honom från att vara uttråkad och är mottagliga för negativ påverkan.
5.
Föregå med gott exempel. Om du missbrukar alkohol eller röka gräs dig själv, inte förvänta sig din tonåring att ta dig på allvar när du föreläsning honom om det onda att göra droger.
6.
Låt din tonåring vet att du är alltid tillgänglig om han behöver prata. Om du öppnar kommunikationsvägarna, kommer han att känna sig mer bekväm med att avslöja att han pressas att röker hasch eller har provat det. Skrek och skällde kommer att göra din tonåring mindre benägna att dela saker.


Previous:nothing Next:hur massage någon som är sjuk

Relaterade artiklar


 • hur man identifierar komplexa regionala smärtsyndrom
 • hur man ska behandla uretrit
 • hur man kan förhindra fall hemma äldre
 • hur platsen symptom på interstitiell cystit
 • hur man byter en sängliggande person
 • hur man hanterar CMV sjukdomar
 • hur man ska hantera akut cerebellär ataxi
 • hur man förebygger räddning andas
 • hur man hanterar mat cravings under graviditeten
 • hur man ska behandla ett utslag rosecea face
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com