hur massage någon som är sjuk

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2014-10-04
En massage kan vara ett utmärkt sätt att lindra stress och slappna av musklerna. En massage kan också användas för att lugna någon som är krasslig. Detta kan vara ett trevligt sätt att skämma bort din älskade när han eller hon inte mår bra
1.
Använd olja eller lotion när man masserar någon som är sjuk. Detta tjänar två syften. Det kommer naturligtvis känns väldigt trevligt på den person som är sjuk. Att göra detta kommer också rehydrera huden. Många gånger när människor är sjuka, blir de uttorkade av många skäl. Dessa krämer och /eller oljor kommer att lägga behövs fukt till huden.
2.
Be den sjuke om de upplever värk i kroppen. Ibland kan en sjuk person känner smärta i vissa muskler. Om din sjuka närstående upplever smärta i nacke, till exempel, bör du börja din massage där.
3.
Använd fingertopparna för att massera någon som är sjuk. Under en normal massage kan du använda allt från knogarna till handflatorna till och med en knytnäve. Men när du masserar någon som är sjuk, du ska inte om att göra knop ut. Använd fingertopparna för att kratta huden mjukt istället skapa en rogivande känsla.
4.
Börja med att massera huvudet på den sjuke, om de inte upplever något kroppen värker. Placera dina fingertoppar från båda händerna i mitten av pannan. Fingertopparna ska röra vid varandra. Sedan försiktigt rake fingertopparna tillbaka längs pannan till om öronen. När du gjort detta för en minut eller så, använda fingrarna för att försiktigt massera skallen. Detta kan vara särskilt lugnande för någon som lider av huvudvärk. Kom ihåg att du bör spara lotion eller olja förrän du är klar att massera huvudet.
5.
Försiktigt massera händer och fötter av den sjuka personen. Använd tummen för att gnida insidan av person medan fingrarna vilar mjukt på baksidan av personens hand. Använd sedan fingrarna och tummen sakta stroke varje finger. Enkelt omsluta ett finger vid basen och långsamt upp handen upp till fingertopparna. Gör detta för båda händerna. Med lotion, kommer detta välbefinnande känna mycket trevligt att någon som är illamående.
6.
Gnid baksidan av den sjuke med händerna. Det är så enkelt som det låter. Bred lotion antingen på händerna eller direkt på personens rygg och helt enkelt gnugga in det här borde ta lite ansträngning från din sida eftersom du inte ska använda mycket tryck. Du vill koppla av och lugna den sjuka personen. Detta borde göra susen.

Tips och varningar


 • Tvätta händerna noggrant efter att du har masseras någon som är sjuk. När allt du vill inte vara nästa person att bli sjuka.


 • Previous:nothing Next:hur man ger en sensuell ryggmassage

  Relaterade artiklar


 • hur du hittar den bästa löpbandet för dig själv i 4 tips?
 • hur man undviker typ 2-diabetes
 • hur man hanterar bröstvårtan problem
 • hur man älskar din kropp
 • Hur man vet om du är deprimerad
 • hur du skyddar din hud
 • hur man undviker en onödig induktion
 • hur man berättar vitiligo från svamp
 • sig att leva med en alkoholist pappa
 • hur man undviker att få för mycket vikt under graviditeten
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com