hur du berättar din man att du är gravid med tvillingar

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2014-11-08
Har ditt senaste besöket på mödravårdscentralen lämnar dig med en överraskning du hade inte räknat med? Ta reda du är gravid med tvillingar kan vara både glad och stressigt. Du kan ha motstridiga känslor kring din beredskap för awesome bedriften att höja tvillingar. Breaking the nyheter till din man kan lägga till en ny dynamik i den situationen. Ta dig tid att förbereda dig att berätta din man du är gravid med tvillingar, för att lindra varje misstanke kan du känna
1.
Ta din mans personlighet och familjebakgrund i beaktande när samordna hur man kan bryta nyheterna. En man från en stor familj som inkluderar tvillingar kan ta nyheten betydligt annorlunda än en man som är enda barnet. En lågmäld, skygga man kan ta på nyheterna mycket annorlunda än en högljudd, bullrande make. Anpassa ditt sätt att passa i ditt hushåll situation.
2.
Ställ åt sidan personlig tid att diskutera de goda nyheterna med din man. Lugn stund kan vara nödvändiga för att hjälpa dig redo att leverera livsförändrande nyheter, och för att lindra din man in i tanken på tvillingar. Anpassa ditt schema för att göra plats för de viktiga uppgifter. Även om din man kan ha varit medveten om din graviditet, kan det ändå vara en chock att du bär tvillingar.
3.
Visa din man ultraljudet bilder. Detta är ofta den bästa metoden om du är på en förlust för ord eller är osäker på din mans reaktion. Slappna av som du låter levande ultraljud bilder tillhandahålla alla bevis för den nära förestående födelsen av ditt tvillingar. Presentera bilder när han kommer hem och Förbered dig på hans reaktioner. Försök att inte låta dina ansiktsuttryck ge bort den stora överraskningen.
4.
Låt din man att ha sin egen reaktion först. Eftersom du har haft tid att uttrycka dina inre känslor, är det särskilt viktigt att ge din man tid att uttrycka sina. Din man kan känna sig överväldigad eller skräckslagen av din graviditet nyheter. Inte hund honom för en gynnsam reaktion. Låt honom få tid att internalisera sina känslor istället för att ge honom ett yttrande. Kom ihåg att din man måste anpassa sig till tanken på att du är gravid med tvillingar.
5.
Ge en axel att luta sig vid behov. Du kanske upptäcker att du behöver vara en källa komfort för din man som han lär sig av din nya familj dynamisk. Håll inte detta mot din man. Använd tiden till att prata om rädslor och förväntningar om graviditeten. Inse att ni båda kommer att genomgå ändringar medan du anpassa sig till graviditeten.

Tips och varningar


 • Låt din man vara de första att höra graviditet nyheterna, om möjlig. Detta kommer att visa att du bryr dig om din mans känslor och vill hålla en enad front i hela graviditeten.
 • Be din prenatal leverantör för att bryta nyheter till din man om du inte kan göra så.
 • Undvik att döma din mans reaktioner för hårt. Ge honom tid att anpassa sig till nyheter.


 • Previous:nothing Next:hur man förebygger spädbarn botulism

  Relaterade artiklar


 • hur man behandlar en bröst-infektion
 • hur man identifierar placenta previa
 • Så för att lindra kramper
 • hur man vaknar
 • hur du döljer läkemedel i dina barns mat
 • hur man håller ett immunförsvar starkt
 • hur man kan spara på din vårdkostnader
 • hur man ska behandla talrubbningar
 • hur man förebygger urineringsbesvär
 • hur man kan sänka ditt barns kolesterol
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com