hur du utför en inspektion hem säkerhet

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2014-11-04
Ditt hem kan sluta med hälso-och säkerhetsrisker över tiden. Ett sätt att hjälpa till att minimera dessa risker till din familj är att utföra regelbunden inspektion hem säkerhet. Ett hem skyddsronder bör omfatta både hälsa och säkerhet. Läs vidare om hur du utför en inspektion hem säkerhet
1.
Kontrollera din brandvarnare och kontrollera att de innehåller batterier. Titta på batterierna för att se till att de inte är korroderade sedan över tiden batterier kan ibland börja läcka. Byt ut alla korroderade batterier. Tryck på knappen eller dra i spaken som förvandlar din brandvarnare på och av att se till att batterierna fungerar. Om att sätta i nya batterier i din brandvarnare det inte hjälper att ersätta din brandvarnare.
2.
Om någon av behållare för ditt hushåll och andra rengöringsmedel är fastrostade eller på annat sätt skadat slänga dem. Läckage kan sätta farlig rök och kemikalier i luften eller på ett skåp botten där de kunde bränna din hud eller rök kunde bränna dina ögon. Kontrollera också att rengöringsmedel och andra kemikalier i skåp med lås barnsäkerhet eller utom räckhåll för barn.
3.
Titta i ditt medicinskåp och överallt du kan ha både över motverka och receptbelagda lagras regelbundet. Titta på datum och om läkemedlet har löpt ut, släng flaskor till en papperskorg eller annan plastpåse och omedelbart lägga den i papperskorgen container där flaskorna inte kan nås av barn. Kontrollera också att din över disk och receptbelagda läkemedel är inlåsta och utom räckhåll för barn.
4.
Inspektera lampa, stereo, TV eller andra sladdar att se till att det finns inga exponerade ledningar. Om några synliga ledningar kan du omgärda dem tätt med svart eltejp för minst en centimeter på vardera sidan av kabeln. Du kan också ha sladdar ut.
5.
Om du har en brandsläckare, kontrollera datum för att se om du behöver byta ut den. Om du inte har en brandsläckare du kanske överväga att köpa en. Inköp brandsläckare på butiker som säljer säkerhetsutrustning eller kontakta en brandkåren att ta reda på det bästa stället att köpa bra kvalitet brandsläckare.
6.
Dra och titta på din luftkonditionering och uppvärmning filter enhet årligen. Om de är fulla av damm och smuts, se till och byta ut dem innan du börjar använda enheterna igen. För golv eller vägg ugnar och spisar, har en professionell kolla upp dem.
7.
Se till att du går ner i källaren om ditt hem har en. Se till att det inte finns några lådor eller tidning sitter i närheten av din uppvärmning enhet som detta skapar en brandrisk. Se till att burkar av färg, lack och andra produkter som används för ombyggnad eller för konst och hantverk finns plats på hyllor och utom räckhåll för barn eller i ett låst separat rum. Se till att produkterna inte är för nära din värmeanläggning.
8.
Oavsett om din torktumlare är i en tvättstuga eller i en källare, kontrollera att ventilationsröret eller tuben är ordentligt ansluten till både torrare och öppning, som leder utanför. Detta håller fukten från torkning av kläder från att fylla rummet. Fukt kan orsaka måla att skala och gör rummet varmare vilket kan leda till högre el kostnader. Rengör luddet ur ventilen regelbundet som en igensatt ventil är en brandrisk.
9.
Kontrollera termostaten att se till att enheten stängs av när den temperatur inställning du har valt och byt ut enheten om den inte stängs av.
10.
Kontrollera behållare av hårspray eller andra hårvård och hygienprodukter som finns i sprayburkar. Dessa behållare under högt tryck och om de börjar läcka de kunde explodera. Byt ut eventuella skadade objekt.
11.
Du kan också kontrollera alla dina dörrar och lås fönster för att kontrollera att de är i funktionsdugligt skick. Ibland stift eller skruvar kan arbeta sig ur fönsterlås. Ersätta saknade eller skadade lås att säkra din familjs säkerhet.
12.
Om du har små barn se gardin drar och kablar är binda upp höga som de kan utgöra en kvävningsrisk för unga barnen. Även om du kan göra det nu, de sladdar och drar ibland Come Undone. Du kan byta rullgardiner som har rep snören med mörkar att öppna och stänga genom att vrida ett styvt spö.
13.
Check mat i kylskåpet och skåp. Slänga ut allt som är efter utgångsdatum om detta är konserver, mjölk, kött eller andra livsmedel. Om någon av dina oöppnade konserver har höjt lock du behöver för att slänga dem när maten inuti har förstörda eller var inte korrekt förseglas på konservfabrik.
Fjorton.
Om du har en ung barn dubbelkolla att se till att alla eluttag har barnsäker omfattar att hålla ditt barn från att försöka koppla in en sladd eller lägga en del andra föremål i uttaget som kan orsaka en svår chock, brännskada eller elchocker.

tips och varningar


 • Du kan förbereda en enkel form lista artiklar som ska kontrolleras, skriver upp det på en dator och skriva ut kopior som behövs. Du kan bryta checklistan i kategorier, ingår fält som skall prickas av som du komplettera din hem inspektion och andra uppgifter. Valet är ditt att göra.
 • Prova och inspektera ditt hem vartannat år.


 • Previous:nothing Next:hur man rakar långt skägg

  Relaterade artiklar


 • hur man stanna hydrerade under vågor sommarvärmen
 • hur man undviker köldskador
 • hur man gör en sjukdag i en bra dag
 • hur man kan hantera ett missfall
 • hur man behandlar en solbränna
 • hur du utför en massage
 • hur man identifierar akut cerebellär ataxi
 • hur man identifierar Pick’s sjukdom
 • hur man identifierar placenta insufficiens
 • hur man följa de 12 stegen
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com