hur lätt halsbränna under graviditeten

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2014-11-28
Graviditet är en spännande tid i en kvinnas liv-men det är också åstadkommit med obehag. En av de vanligaste klagomålen av graviditeten är halsbränna. Även om det finns mediciner som kan bidra till att bekämpa denna biverkan av väntade, prova dessa tips och
1.
Undvika kryddig, sur eller garlicy livsmedel kommer inte att bli av med halsbränna helt, men det kommer att bidra till att minska svårighetsgrad. Halsbränna vid graviditet orsakas vanligen av den funktionella förändringar i en kvinnas kropp på grund av tillväxten av barnet. Som barnet växer det sätter press internt på magen och ofta innehållet magen (inklusive magsyra) skjuts upp mot matstrupen orsakar obekväma brinna. För det är inte själva maten som orsakar sveda, kan en blivande modern upplevelse halsbränna efter ett glas vatten eller en jordnötssmör och gelé smörgås -. Inte typiskt bovarna i orsakar halsbränna i en person som inte är gravid

2.
Ät små mängder mat. Eftersom det finns så mycket press på magen och resten av mag-spår från det växande barnet under graviditeten kan mammor vill avstå stora måltider och äta mindre portioner oftare. Detta kommer inte bara hjälpa jämna ut blodsocker och orken, det kommer också att hjälpa magen blir för full. Denna mindre mängd mat kommer att vara mindre sannolikt att pressas upp mot matstrupen och orsaka halsbränna.
3.
Vilar, vilar och sätta upp fötterna när du kan viktigt. För att lindra halsbränna, försök att undvika att ligga ner omedelbart efter att ha ätit. När mamma ligger ner, trycket skapas av bebis på magen och matstrupen kommer att öka, vilket leder till mer problem med halsbränna. Om man ligger ner efter att ha ätit kan inte undvikas, då stötta mamma upp på en 45-graders vinkel för att lindra några av halsbränna-inducerande tryck.
4.
Använd läkemedel. Eftersom halsbränna under graviditeten är orsakad av tryck från det växande barnet, kan det vara mycket svårt att behandla tills barnet är fött. Om man undviker sura, kryddig, garlicy mat, äta mindre måltider och undvika liggande efter att ha ätit räcker inte, fråga din vårdgivare vad mediciner kan fungera för dig. Det finns många säkra val som kan hjälpa, så var inte rädd för att fråga.

tips och varningar


 • Ta inte några mediciner utan att rådfråga din läkare först. Även över disk läkemedel kan orsaka svårigheter.


 • Previous:nothing Next:hur man identifierar tecken på feberkramper

  Relaterade artiklar


 • hur man använder avslappning under förlossning
 • hur platsen symptom på interstitiell cystit
 • hur man borsta kroppen.
 • hur man gör tvillingar
 • hur marken, källa, center och sfär
 • hur du skyddar fönstren till din själ
 • hur man förebygger hellp syndrom
 • hur man hittar tid att sova middag
 • hur att hålla formen under sommaren
 • hur man ska hantera Creutzfeldt-Jakobs sjukdom
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com