hur man går vidare genom antagningsprocessen till ett vårdhem

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2014-11-19
Ofta tillträde till ett sjukhem är en virvel vind av kaos. Detta är en tid av otrolig stress och livet förändras beslut. Antagningsprocessen är ibland sova inducerande och drönare på dock viktig information är täckt. Länkade är några tips och råd för att underlätta processen

Du behöver:. .
Attention Span
Penna.
Papper.


1.
En person inte kan ges tillträde till ett vårdhem utan deras frivilliga tillstånd om de är sina egna beslutsfattare. Detta innebär att Fullmakt för Hälso-och sjukvård inte har aktiverats. Många människor är under missuppfattningen av Fullmakt för hälso-och sjukvården är effektiv när den är klar med signaturen. Detta är inte sant. För att kunna aktiveras måste den person som ska utvärderas av två läkare (läkare inte Nurse Practitioner eller läkare Assistant) eller av en läkare och en psykiater (inte psykolog) och efter utvärdering anses oförmögen att göra konsekventa och /eller rimliga hälso-och sjukvård beslut om själv. De läkare signaturer intyga inkompetens. Med ett aktiverat Health Care Fullmakten en familjemedlem som heter agenten kan erkänna. Undantaget för detta är i det fall en Health Care fullmakt inte är avslutad innan inkompetens, utser domstolen en intressebevakare. Lagligt en person som är inkompetent kan tas emot av en nära anhörig till en kortare vistelser på under nittio dagar. Ett exempel där detta kan vara tillämpliga är i delirium som inte kommer att klara.
2.
Under antagningsprocessen ett erkännande avtal kommer att presenteras och signaturer som erhållits. Observera: Detta är ett juridiskt dokument. Var noga med att granska och förstå det avtal före undertecknande. Samtycker du att tjänsterna skall tillhandahållas och även ta ansvar som i vissa situationer omfattar finansiella. Ber om förtydligande eller för oskriven uttalanden vara skrivet och undertecknat. Enligt min erfarenhet kontraktet jag presenterade anges i raderna före en signatur, "alla avtal är skriftliga, muntliga uppgifter är inte bindande. " Observera eller fråga den extramaterial. Om rummet är utrustad med möbler, är det en abonnemangsavgift? Vilka riktlinjer finns på möbler eller elektriska apparater hemifrån? Vem betalar för telefonitjänsten? Tillgängligheten till telefon-och privatlivet bestämmelse? Är kabel-tv ingår? Är anläggningen transport som tillhandahålls och kostnaden för sådan transport? Vilka är de apotek optioner /krav? I en situation, eftersom anläggningen inte kan diktera vilka apotek invånare väljer var stränga krav på plats som bara kunde uppfyllas av ett apotek och skulle inte acceptera mediciner från enskilda hemmet. Detta är bara en utgångspunkt grund av idéer. Före antagning, skriva upp en lista över problem eller viktiga områden som rör din situation. Ställa frågor och ställer frågorna.
3.
Fråga om missförhållandet processen. Anläggningen skall ha en intern process som kommer att involvera upplösning /följa upp kontakten med ingivaren av missförhållandet. Ange också rapporterande organen finns på plats. Anläggningen har att erbjuda dessa telefonnummer per förfrågan. En ombudsman är tillgängligt också för att medla och hjälpa de berörda parterna. Att vara proaktiv i att ha dessa kontakter rekommenderas. Statliga tjänstemän se över anläggningen på årsbasis. Fråga om när fönstret är öppet. Anläggningen måste lägga när recensenter är i anläggningen. Varje invånare /familjemedlem har rätt att träffa granskarna. Recensenterna kommer att acceptera telefonsamtal också. Anläggningar krävs för att upprätthålla dokumentation av tidigare tester på en offentlig plats för familj /invånare granskning. Information finns också på nätet. Vet anläggningen. Fråga om besökstider. Familjemedlemmar har rätt, med tillstånd från de inhemska, att vara närvarande. Fråga om begränsningar och orsak till.
4.
För att underlätta övergången, planerar att följa med eller åtminstone vara närvarande när din familjemedlem kommer in i anläggningen. Jag uppmuntrade familjen att vara närvarande med godtagandet av hemvist (om egen person) att se över avtalet och ställa frågor. Oavsett avsedd vistelsetid, anpassa de individer utrymmet med personliga tillhörigheter. Kom ihåg med antalet anställda och besökare ingen garanti kan ges att alla objekt kommer att vara säkra. I händelse en post har stor ekonomisk eller sentimentalt värde hänsyn till att bevara i anläggningen måste ske. Ett alternativ vore att köpa ett lås låda eller en låsning skåp. Återigen detta måste diskuteras med anläggningen och möta deras standard
5
Före avresan efter antagningsprocessen få namn och kontaktinformation för nyckelpersoner (i exempel:. . Sociala arbetstagare, Administratör, ÅUCS, Dietary Manager, aktivitet direktören, ombudsman, etc. ) Fråga om vårdplanering och möten för att granska planen för vård. Om person med hemvist eller ombud för vård Fullmakten är överens, begära att bli informerade om tid och plats för möten. Många anläggningar kommer att rymma telefonkonferens närvaro.
6.
Advocate! Den aktiva förespråkare för dem själva eller en familjemedlem inte är en bullrig hjul. Alla måste hållas på sina tår och sätta på sin vakt ibland. Detta ger viktig kontroll-och balanssystem. Alla är en individ och den information som en familj eller vän har är ovärderlig när det gäller tillhandahållandet av god vård. Invånarna kommer att dela klagomål och /eller problem med familjen snarare än personal i många sammanhang. Vänligen informera personalen om dessa klagomål eller synpunkter. Det enda sättet en tjänst kan vara det bästa man kan är att veta sina brister så förbättringar kan göras.

Tips och varningar


 • Kom ihåg den i landet är en kund och bör behandlas som sådana.
 • Om något inte känns eller att visa sig, sedan ifrågasätta den.


 • Previous:nothing Next:hur man kan öka chansen att få tvillingar

  Relaterade artiklar


 • hur man kan stoppa menstruationsblödningar med örter
 • hur man kan förebygga kvinnlig inkontinens
 • hur man bästa sättet att korrigera din syn när du simmar
 • hur man berättar vitiligo från svamp
 • hur man ska hantera hypokalcemi - spädbarn
 • hur man hanterar blandad cerebral pares
 • hur man älskar din kropp
 • hur man behandlar en förlust av libido hos kvinnor
 • hur man tar hand om lederna
 • hur man använder naturligt progesteron när de försöker bli gravida
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com