hur man hittar hälsosamma alternativ till din hygien och grooming produkter

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2014-11-17
Du kanske eller kanske inte vet att många hygienprodukter är faktiskt ohälsosamt för dig. Dessa enkla ändringar kommer faktiskt gör kroppen mindre giftiga
1
Antipersirants och deodoranter. . Antiperspiranter är verkligen besvärande produkter. Byt till en naturlig deodorant som inte innehåller aluminium. Även om många forskare inte har kunnat bevisa sambandet mellan bröstcancer och aluminium i antiperspiranter, har de inte kunnat motbevisa det heller. Tom's of Maine gör riktigt bra deodorant produkter som verkligen luktar mycket och verkar för att maskera lukt ganska bra och inte märka upp dina kläder.
2.
Tamponger, trosskydd och bindor. Byt ut alla dina konventionella produkter med produkter som inte innehåller blekta produkter. Bleach är cancerframkallande och absorberas lätt i kroppen. Natracare och Seventh Generation göra bra produkter.
3.
Schampo och balsam. Många schampo och balsam innehåller parabener och andra skadliga kemikalier. Byt till alla naturliga schampo och balsam som inte bara fungerar bra utan också lukten bra. Kolla Burts Bees för ett stort urval av naturliga hår produkter. Var noga med att kolla ingredienserna för allergener ska du eller någon i din familj har några allergier.
4.
Insekt avskräckningsmedel. Konventionella insekt myggmedel är laddade med kemikalier och är giftiga för människor och miljö. Återigen, jag rekommenderar en Burts Bees produkt. Deras insekt avskräckningsmedel är helt fri från kemikalier och det luktar bra.
5.
solskyddsmedel. Nyligen i nyheterna är en rapport om de bästa och sämsta solskyddsmedel. Utan att benämna det värsta, kommer jag att nämna en av de bästa, Blue Lizard Baby solskyddsmedel. Denna produkt är utan kemikalier, hudvänliga och fungerar underbart
6
Bubble Bath:. . Skumbad är underbara för avkoppling, men många av dem innehåller skadliga kemikalier. En verkligt mild och roligt bubbelbad är faktiskt en baby produkt från Kalifornien Baby. En bubbla trollspö ingår för extra kul!


Previous:nothing Next:Hur man känner igen hälsofrågor i naglarna

Relaterade artiklar


 • hur man ska leva långt och friskt
 • hur man väljer en pump manuellt bröst
 • Så för att lindra skuldra
 • hur man ska behandla talrubbningar
 • hur man håller fötterna från att somna
 • hur man identifierar tecken på Parkinsons sjukdom
 • Hur man väljer en medicinsk larmsystem leverantör
 • hur man kan förhindra uttorkning hos småbarn
 • hur man bli gravid efter en äggledaroperation
 • hur man bestämmer storleken organ ram
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com