hur man kan minska migrän

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2014-11-19
Denna artikel är inte avsedd att bevisa ett botemedel mot migrän och är inte att ses som medicinsk rådgivning, dock, baserat på det lidande över sjutton år av migrän, försöker undvika de livsmedel som de läkare och litteratur säger att undvika, och nyligen genomföra en diet skapad av domaren Tom R. Blaine i vilken han skriver i sin bok "Goodbye Allergier", skriven på 1970-talet, här hittar du att informationen i denna artikel inte bara kommer att minska din migrän men bota din allergi också. Förutom den goda hälsa du kommer att känna så förlorar du även vikt

Du behöver:. .
B3 Kosttillskott,
Binjurebarken extrakt.
Naturliga livsmedel.


1.
Drick frukt osötad juice vid uppstigandet ur sängen. Detta kommer att hjälpa lyfta ditt blodsocker. Medan du sover din droppar blodsocker från fastande hela natten.
2.
Ät en tunn skiva rostat protein bröd med smör och dietprodukter gelé till frukost. Ät färsk frukt eller sockerfritt konserverad frukt, ett ägg (kokt något sätt) och koffeinfritt kaffe.
3.
äta ost (helst) med två eller tre saltines till förmiddagen mellanmål.
4.
äta ett ägg och ostsmörgås görs med en skiva rostat bröd protein och skivade tomater till lunch. Du kan sätta in smör eller margarin på brödet. Serveras med varma grönsaker, Jello och mjölk.
5.
Har salta nötter eller dietetik jordnötssmör rullas upp i ett blad av sallad på en mitten-eftermiddagsfika.
6.
Ät blandade gröna grönsaker med en liten mängd sockerfria dressing och en hamburgare eller biff, kokta grönsaker, en bit frukt och koffeinfritt kaffe om så önskas.
7.
Drick ett glas mjölk vid sänggåendet tillsammans med en tunn skiva av protein bröd eller två eller tre saltines. Du kanske undrar varför denna diet som liknar en diabetiker eller lågt blodsocker kost föreslås. Det föreslås att att den plötsliga nedgången av blodsocker är det som för på migrän. Denna diet hjälper till att kontrollera sockret i kroppen på en jämn nivå.
8.
Ta vitamin B3. Förklarade i sin bok "Goodbye allergier, säger författaren domaren Blaine citerar Dr Miles Atkinson från hans artikel i" Archives of Otolarynogology "" som migrän, en allergisk sjukdom, följd av ett vitamin B3 (niacin) brist.
9.
Ta binjurebarken Extrahera. Detta hormon finns i körtlar av nötkött och tycks ha gynnsamma resultat för personer med allergier och migrän. Varför skulle en domare ha någon kunskap om och bota något medicinskt tillstånd? Domare Blaine hade lidit av dessa villkor för sextio år tills han genomfört det här programmet av healing.

Tips och varningar


 • Som alltid konsultera en läkare innan du påbörjar någon diet program .
 • Läs Domare Blaine bok "Goodbye Allergier" för att få en full förståelse för varför vår kost är så viktigt för oss.


 • Previous:nothing Next:hur man går vidare genom antagningsprocessen till ett vårdhem

  Relaterade artiklar


 • hur man ska behandla ett utslag rosecea face
 • hur gå ner i vikt med Wii Fit
 • hur man handskas med negativa människor
 • hur grön din picknick
 • hur man undviker Coxsackie virus
 • hur man hanterar blandad cerebral pares
 • hur man ska hantera akut cerebellär ataxi
 • hur man gör en kall pack
 • hur man kan bota svampinfektioner på hälarna
 • hur man undervisar yoga för barn
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com