hur man skrattar din väg till bättre hälsa

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2014-11-16
Vi har hört det clichu00C3 u00A9 "Skratt är den bästa medicinen". På senare tid har vetenskapen varit ikapp och bevisar vad många redan visste, såsom skratt stärker immunförsvaret, höjer endorfin och serotonin-nivå (glad kemikalier) och kan sänka blodtrycket. Det spännande är att skratt är också den billigaste och enklaste att svälja medicinen du någonsin kommer hitta! . Fortsätt att läsa för enkla sätt att få mer skratt och leenden till er liv

Du behöver:
själv
. ett åtagande att fröjd.
en önskan att slappna av.


1.
Skratta med en baby eller ett barn. Det är mycket svårt att förbli seriös för långa runt barn och spädbarn. Engagemang och ögonkontakt med någon människa kan stimulera skratt, men framför allt med barn. Peek-a-boo och andra barns lekar är en säker eld sätt att få lite skratt igång. Har du inte barn? Låna en!
2.
Accessorize. Inköp och bära med sig lustig pennor. Du kan få pennor med glitter, fjädrar, belysning etc. Även rörliga delar! Använd roliga och färgglada strumpor, dum och unika smycken. Jag slår vad om att du kommer att le eller skratta varje gång du ser dessa fåniga tillbehör och andra också kommer!
3.
Läs teckningarna skämt. Använd karikatyrerna för omslagspapper! Post din favorit teckningarna vid skrivbordet eller på kylskåpet. Gå med i Facebook för Clean Joke of the Day som skall levereras till din inkorg.
4.
Ha en återträff! Släkt och vänner är inte obligatoriska, även om de kan vara bra tillägg. Tittar igenom fotoalbum, titta på filmer eller återutläggning berättelser är ett klassiskt sätt att hitta skratt.
5.
Kasta en temafest. Kasta en pyjamasparty med väninnor. Eller en hatt parti, en peruk parti eller en tebjudning. Du kan bjuda in vänner över för en plockmat fest där alla har för att mata varandra. Och rappakalja parter är skitkul. Ingen får tala engelska. Skratt är verkligen ett universellt språk!
6.
Sök upp laughers. Ofta de människor som vi ägnar mest tid med är de människor som vi skratta med det minsta. Vi anser att arbete och äktenskap är allvarliga saker. Gör en punkt för att dela leenden och skratt med de som ligger närmast dig. Också göra en punkt för att söka upp andra som skrattar. Kolla in folks roliga ben. Är de lätta att skratta med? Se till dem omkring dig är någon som du känner dig bekväm öppning, skratta och vara dum.
7.
Samla leksaker. Inte dyrt vuxen leksaker som TiVo's, bilar sport och i-pods, men enkla leksaker som inte tjänar något syfte, ingen mening och inget försonande samhälleligt värde. Köpa några squishy bollar eller vind upp leksaker och hålla dem på skrivbordet på jobbet. På kort tid dina kollegor kommer att finna sig att spela med dem och skratta när de slutar med.
8.
Skapa din egen skratt träning. Om du inte har sett Skratt Yoga, kolla upp det (länk nedan) och sedan skapa dina egna skratt träning. Som människor har vi obegränsade material!
9.
Wave på dig själv och le och skratta när du ser en spegel.
Tio.
Och generellt försöka göra minst en dum sak en dag!


Previous:nothing Next:hur man gör naturliga solskyddsmedel

Relaterade artiklar


 • Hur man vet om du använder tillräckligt solskydd
 • hur man förebygger spädbarn botulism
 • hur man kan bryta den onda cirkeln av middagssovande
 • hur man ska leva ett sundare livsstil
 • hur man kan stoppa en tonåring från rökning potten
 • hur man kan hjälpa gravida kvinnor vidga
 • hur man gör calendula avokado baby grädde
 • hur man skapar en portabel medicinsk journal
 • hur man övning med en vatten aerobics rutin
 • hur gå ner i vikt med Wii Fit
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com