Hur man väljer en som kör rutten

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2014-12-09
Det kan vara terapeutiskt för att gå och springa utomhus. Det är en bra sätt att få lite motion och koppla av lite, speciellt när vädret vackert utanför. Ett sätt att se till att du har en produktiv och rolig springa är att hitta en löpande rutt som du gillar att ta
1

Först och främst, välj en som kör rutt som är säkert. Kontrollera att det finns massor av gatljus om du kör på natten. Oavsett vilken tid på dygnet det är, se till att det finns tillräckligt med folk omkring. Gör din forskning för att se hur ofta, om någon, det är brott i området innan du ens kliver ut för löpningen. Du kan inte bara be andra människor i området, men även kolla på internet för brottsstatistik.
2.
Ta en promenad först genom rutten för att se om det är bekvämt för dig. Domare lutningen på kullarna om det finns några och om du skulle kunna klara att köra upp och ner dem. Du kanske vill vänta tills du bygger upp dina ben lite mer innan du börjar ta stora kullar. Se också till att trottoaren eller gatan som du kör på är inte ojämn för att hindra dig från att få skadade.
3.
Välj en rutt som ger dig vissa landskap att titta på. Oavsett om du kör i en storstad eller på landsbygden, vill du se till att du har stora natur att titta på. Leta efter parker, särskilt de som har vatten. Inte bara körs i en park lugn, men med vatten att titta på och gör det så mycket bättre.
4.
Även om du vill köra i ett område som har människor omkring, Du kan välja att undvika områden som är alltför överbefolkade av andra människor att utöva. Du kan lätt blir irriterad av att behöva smita alltför många andra löpare, vandrare hastighet och människor cykling.
5.
Email familj eller vänner att fråga dem om de eller någon de känner, kan rekommendera en löpande rutt som de har använt som de vill. Förutom att möjligen hitta en rutt som du vill kan du hitta en löparpartner också.


Previous:nothing Next:hur de ska hålla rökfri

Relaterade artiklar


 • hur man ger en utsträckt själv tentamen
 • Hur man vet om du använder tillräckligt solskydd
 • hur man identifierar gallgångsatresi
 • hur man reser friska
 • hur man identifierar Klinefelters syndrom
 • hur man identifierar ett tecken på hjärnhinneinflammation
 • hur man kan jämföra manschetter blodtryck
 • Så för att lindra överbelastningar på ett spädbarn, utan medicinering
 • hur man hittar en pediatrisk gynekolog
 • Hur får man en bättre nattsömn
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com