hur de-stress från jobbet

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2014-12-31
Arbetar du ditt liv? Ja, du, den som arbetar sex dagar i veckan, 12 timmar om dagen. Åh, så du "vila" på den sjunde dagen? Hej, vilade även Gud på den sjunde dagen. Du, däremot, sätta på ett par timmar till. När fick du ihop ditt jobb med ditt liv? Fritid, wellness, roligt och minskad stress är alla en viktig del av alla produktiva rutin

Du behöver:. .
Kärlek till sig själv och nära och kära
önskan om god hälsa och lever livet som bäst.


1. .
Stäng Mental Office "dörr"
Det är okej att älska det du gör, det är okej att ha passion för ditt arbete. Men du inte definieras av vad du gör professionellt. Sluta vara en arbetsnarkoman, och lära sig att sakta ner och "stänga av arbete".
2.
Lämna arbete i tid.
Ditt personliga liv är minst lika viktigt som ditt arbetsliv. Facing denna verklighet och lära sig arbeta med den får dig att känna mer framgångsrika och mindre stressad. Så kom ihåg att komma hem och njuta av ditt hem liv.
3.
skratta lite.
Lys upp och skratta åt livets absurditeter. Kom ihåg att sänka din stressnivå, desto högre blir din uppskattning av livet och din förmåga att ta hand om andra.
4.
Vila, slappna av och spelar dagligen.
Cirka 40 procent av de tillfrågade säger att de inte spenderar tillräckligt med tid att njuta fritidsaktiviteter. Det största hindret för att spela? Oss själva. Ge dig själv tillåtelse att ha kul.
5.
Gå på en lång semester.
Alla behöver lite förändring och natur och kul på regelbunden basis. Vacations erbjuder reparativ effekt många människor desperat behöver. Utan möjlighet att ladda batterierna för en lång tid, du är på hal is till utbrändhet.
6.
Skapa kära minnen.
Bortse inte från din familj till förmån för sin försörjning. Skapa positiva upplevelser som rör deras känslor och kommer därför att påverka dem, så de kommer att minnas de goda tiderna.
7.
Har regelbundna "Family Time".
Traditioner dig dela med din familj är viktiga sätt att vårda och uttrycka din kärlek till viktiga personer i ditt liv, och för att skapa dessa fina minnen som gör att du en familj.
8.
Gör Dags för en favorit hobby.
Att ha en hobby är ett bra sätt att ge ny energi. Oavsett om du gillar att sticka, skapa klippböcker, eller design kläder, göra något regelbundet. Skapa tid för det. Hobbies är en underbar utlopp för det kreativa uttrycket saknas i många människors liv.
9.
Tvinga dig själv att sakta ner.
Tidshantering betyder inte packa dagen som en flyttlass, se varenda minut är fullt. Vad är egentligen handlar om är inte mängden tid, men dess konsistens.
10.
Ta hand om dig regelbundet.
Detta innebär inte bara att gå till läkare och tandläkare regelbundet. Återförenas med din barndom, hålla upp ett aktivt socialt liv, skäm bort dig själv ibland och inte känna skuld inför driftstopp.

Vissa personer kan uppfatta spelar för att vara oseriöst, men de är missar poängen. Du behöver enstaka perioder av rekreation för att undvika utbrändhet och för att hålla bry sig om vad du gör med ditt liv. Sakta ner och lukta på blommorna ibland! Play är mer än någonting "extra"-det är den ultimata pelare som ditt liv vilar.


Previous:nothing Next:hur man väljer rätt vård för din åldrande förälder

Relaterade artiklar


 • hur man identifierar utfodring störning i spädbarnsåldern och tidig barndom
 • hur man administrerar ögondroppar till ett barn eller spädbarn
 • hur man spola ut öronvax
 • hur man håller barnen passa utan organiserad idrott
 • hur man gör en lunchlåda för dina barn under 7 friska tips?
 • hur man vara beredd på nödsituationer
 • hur man identifierar myom
 • hur man kan öka chansen att få tvillingar
 • hur man ska behandla mässling utslag efter en MPR-skott
 • hur man kan hjälpa vänner klara infertilitet
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com