hur du njuta av ditt arbete och hem liv!

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2014-12-01
Förena arbete med familj kan vara ett verkligt problem för vissa, men tid och kreativitet, kan det göras . . .

Du behöver:
penna, dator, kreativa idéer
. .


1.
Om du är en arbetsnarkoman, sluta! Sakta ner ditt schema och stänga av arbetet kräver. Prioritera vad som är viktigast i ditt arbete, göra en lista över dessa prioriteringar och hålla fast vid dem.
2.
Lär dig att njuta av ditt hem liv. Tillåt dig att njuta av goda och privata stunder som bara kan kännas hemma. En persons hem bör bli en plats för andrum och fred. Om detta inte är fallet i ditt hem, gör det så!
3.
Vila och koppla av! För de flesta av oss är detta svårt och känns konstigt när vi gör det, men vila och avkoppling kan hjälpa kropp och själ att "omgruppera" så att när du kommer tillbaka till jobbet, mår du mycket mer energi-redo för vad som kommer nästa.
4.
Hitta skratt i vardagen. Det är där. Allt man behöver göra är att titta runt och öppna ögonen. Snart ser du i vardagliga situationer humorn som finns där.
5.
Spendera tid med din familj. Dessa är människor som älskar dig och njuta av att vara med dig. Dela med andra-särskilt Familjen-kan ta livets bördor och bokstavligen lagt dem på hyllan ett tag. Och i vissa fall kan hjälpa dig att lösa dessa problem. Kom ihåg att "två huvuden är bättre än ett" när det gäller att hantera livets problem och frågor.
6.
Ta bättre hand om dig själv. Med det menar jag, få mycket bra motion, äta balanserade måltider, skämma bort dig själv med skönhetssalonger, njuta av en avkopplande dusch, etc. Genom att göra detta är det du säger att din kropp och själ, "jag bryr mig om dig och vill att du ska vara ditt bästa!"
7.
Mest av allt, sakta ner! Du behöver inte skynda runt hela tiden! Det är bara inte nödvändigt. När du sakta ner, kommer du att kunna se den "stora bilden" i livet och det är-resan är mycket viktigare än destinationen. När du gör detta kommer du att se så mycket av livet och varför människor gör vad de gör. Och kommer det att öppna dina ögon för dig själv-vad och varför du gör det du gör.

Och glöm aldrig, var och en av oss har endast ett liv till liv, så lever det fullt ut och lyckligt!

tips och varningar


 • Ett tips värt att komma ihåg när njuta av livet är att ta en dag i taget och förstå att i morgon inte är lovade till någon! Genom att göra att du kommer att göra det bästa av varje dag . . .


 • Previous:nothing Next:hur man organiserar dina piller

  Relaterade artiklar


 • hur man gör modersmjölk te
 • hur man ökar ditt immunförsvar
 • hur man kan hålla barnen på vid gemensam pool
 • hur man identifierar sklerodermi
 • hur man kan förhindra uttorkning hos barn
 • hur man förlorar i vikt börjar nu!
 • hur man vaknar
 • Hur man sover ditt sätt att vackra
 • hur man ska hantera period kramp
 • hur man kan förstå vilka typer av störningar barndomen sömn
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com