hur man gör en logg familj hälsa

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2014-12-23
Mitt i en familj nödsituation finns ingen tid att försöka komma ihåg vem som hade vilket skott, som allergier och som stygn. Det är svårt nog att hantera kriser utan att försöka komma ihåg någons liv medicinska historia. Att hålla en familj medicinsk logg kommer att ge dig de svar du behöver till hands om det är en nödsituation eller en rutin besök. Det ger dig sinnesfrid och det kan hjälpa läkare att ta bättre hand om din familj

Du behöver:.
Tre ringbindare
. Journaler.


1.
Ring din familjs läkare och berätta vad du gör. Be om en kopia av din poster för varje familjemedlem. Du kan ha ett par läkare att ringa och även en del sjukhus, men detta kommer rädda dig från fel och bortkastad tid. Säg att du behöver veta skott, tester, operationer och besök, allergiska reaktioner och datum för behandlingar och operationer. De är vana vid människor som behöver poster. Vissa läkare kan debitera dig för kopiering-de har rätt att göra detta så du binda upp sina anställdas tid, men det bör inte vara mycket av en avgift. Det är värt att ha informationen.
2.
Gör en persons log åt gången. För en vuxen, satte ner namn, försäkringsinformation, licensnummer och personnummer. (I en nödsituation, behöver du denna information direkt). Nästa, skriv ner födelsedatum, längd, vikt, blodgrupp och kön. Skriv ner om hon bär glasögon eller kontaktlinser och vad hennes senaste recept var. Få poster från ditt familjens tandläkare också. Vissa tandläkare förhållanden kan påverka allmäntillståndet och så det behövs också. Också skriva ner alla resor ut ur landet. Inkludera datum och land som besöks och anledningen. Om någon är på safari i motsats till att gå till ett seminarium i hjärtat av Afrika, skulle det göra om den person som kommer ner med något bara sett i djungeln områden utomlands.
3.

Hoppa över en rad eller två samt en förteckning över läkemedel personen är närvarande tar. Bredvid varje läkemedel, skriv ner dosen och hur många gånger per dag det tagit. Skriv sedan ner vad det är som tas ut för, eftersom vissa läkemedel används för många saker. Skriv ner för läkaren att föreskrivna var och en och ett kontaktnummer.
4.
Gör en rubrik för "Allergi och Interaktioner" nästa. Lista alla allergier mot mat, medicin och andra saker som personen har. Då antecknar några dåliga reaktioner personen upplevde från att ta en drog, en viss anestesi eller ens en vitamin eller mineral produkt. Datum varje inresa och notera om något gjordes för att motverka dessa reaktioner. Skriv alltid ner en läkare att kontakta. Om denna person har samma problem som många kan rädda en hel del problem och mycket tid och kostnader i redundanta tester senare.
5.
Gör en rubrik som heter "Operationer" och lista dem efter datum för varje person. Inkludera alla detaljer om blodtransfusioner, speciella problem och omständigheter som inte är uppenbara. Om du skriver ner blindtarmsoperation, till exempel, behöver du inte skriva tillägget var dålig men du skulle skriva ner ", följt akuta besök för smärta-bilaga hittades knäck och opereras omedelbart. " Om det var en explorativ kirurgi eller en planerad operation eller en som oftast inte görs för problemet, skriva några ord till förklaring. Lägg sedan datum och läkarens namn och telefonnummer för dessa listor.
6.
Lägg ner en rubrik som heter "Sjukdomar och skador" och spela allvarliga sjukdomar och skador, som svininfluensan i två veckor, brutna ben, mässling, blindtarmsinflammation attack och så vidare. Kontrollera att du har ett datum skrivits ned för allt som anges där. Detta behövs så att läkaren vet vad saker patienten har gått igenom och tolereras utan problem.
7.
Har barnen sista och börja med deras födelse. Lägg ner deras längd, vikt, och så vidare, men lämna gott om utrymme för att uppdatera information senare. Skriv ner sina vaccinationer, deras barnsjukdomar och alla deras olyckor och skador som resulterade i behandlingen. Har allas namn och nummer nedskrivna

tips och varningar


 • Håll dessa loggar uppdaterad -. Skriver i dem så snart du kan för att undvika att få uppgifter igen senare på alla.


 • Previous:nothing Next:hur du kontrollerar att dina barn får en god natts sömn

  Relaterade artiklar


 • hur man undviker förkylning
 • hur man använder avslappning under förlossning
 • hur man identifierar tecken på Parkinsons sjukdom
 • hur man köper fertilitet piller
 • hur man får en elektrisk rullstol
 • rensar barnets nästäppa
 • hur man identifierar symtom på springmask
 • hur man säkert ta ut något i ögat
 • hur man vet om du har CA-MRSA
 • hur du torka håret i bra sätt?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com