hur man kan få gratis hälsotidskrifter

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2014-12-16
Om du är orolig för din hälsa, du vill hänga med de senaste trenderna och forskning inom mainstream och holistisk medicin. Ett av de bästa sätten att göra detta är att läsa hälsotidskrifter, rapporter och andra medicinskt relaterade publikationer. Även om du kan prenumerera på en mängd olika hälsorelaterade tidskrifter, kan tidningen abonnemangs lägga verkligen upp. Om du vill hänga med hälsorelaterad information utan att spendera en förmögenhet, här är hur du kan få gratis hälsotidskrifter
1.
Har du rätt till en gratis prenumeration?

Många människor inte inser att vissa hälsotidskrifter kommer att skicka gratis prenumeration på människor som kvalitet. Om du är en lärare som en professor, en läkare, eller en företagare som har en allmän plats eller väntrum, kan du vara berättigad till fri hälsorelaterade tidskriftsabonnemang. Det bästa sättet att ta reda på om du uppfyller kraven är att ringa några av dina favorit hälsorelaterade tidskrifter och fråga.
2.
Få en gratis förhandsvisning.

Även om du inte är i ett yrke som berättigar dig till en gratis prenumeration, kan du få ibland en gratis provversion fråga eller teckning genom att helt enkelt fråga. Återigen är det bästa sättet att utforska denna möjlighet att ringa kontor på din favorit hälsorelaterade tidskrifter.
3.
Fråga på lokala läkarens kontor.

Läkare få gratis frågor av medicinsk och hälsorelaterad tidningar hela tiden. I själva verket är de ofta så översvämmat av medicinska tidskrifter och litteratur att de inte har tid att ta sig runt att läsa det mesta. Om du inte har något emot lite medicinsk jargong, fråga i receptionen för medicinsk kontor om du kan få medicinskt relaterade tidningar och tidskrifter efter läkare slutar med dem. Du kanske kan ordna att plocka upp dem på månadsbasis. De flesta kontor kommer gärna ge dem till dig.
4.
Ditt lokala bibliotek

Du kanske inte kan ta dem hem, men du kan gå i biblioteket varje månad och läsa de senaste hälsotidskrifter man sitta i en bekväm stol. De flesta bibliotek har ett fint urval av dessa publikationer. I vissa fall kan du kolla in tidigare nummer och ta hem dem.
5.
Upptäck online resurser

Det finns olika webbplatser där du kan registrera dig för gratis prenumeration på hälsorelaterade tidskrifter. Några av dessa är tillgängliga endast för personer i vissa yrken eller dem som äger företagen, men dessa resurser är fortfarande värt att kolla in. En sådan plats är allt-freemagazines. com. Om du är berättigad, kommer dessa tidskrifter levereras till din dörr varje månad.
6.
Tänk online hälsorelaterade nyhetsbrev

Ett alternativ till hälsorelaterade tryckta tidskrifter är att registrera dig för trovärdig, gratis online hälsa nyhetsbrev. En sådan fri publicering är Healthbeat publiceras av redaktörer på Harvard Medical School hälsa nyhetsbrev. Genom att göra Google-sökningar kan du hitta en mängd av dessa publikationer. Var noga med att välja publikationer med tillförlitlig, opartisk information som inte bara försöker sälja dig något.


Previous:nothing Next:hur man kan förstå den dolda farorna med parfym

Relaterade artiklar


 • hur till fil dina naglar
 • hur man kan sänka ditt barns kolesterol
 • hur man kan minska långsiktiga effekterna av mässling
 • hur man vet om du har CA-MRSA
 • hur man ska se din graviditet är frisk
 • Hur man blir hyper
 • Hur man väljer en som kör rutten
 • hur man upptäcker vanvård eller misshandel av en vårdgivare
 • hur du ändrar dina matvanor
 • hur man väljer en ögonläkare
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com