hur man kan jämföra östrogen i p-piller

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2014-12-19
P-piller kombinera östrogen och gestagen för att uppnå kringgående av fertilitet hos kvinnor genom förebyggande av ägglossning. Finns endast med recept, de vanligaste formerna av p-piller som för närvarande delas ut av apotek är kombinationen p-piller som kombinerar östrogen och gestagen i olika doser och minipiller. Det senare är ett piller som bara innehåller gulkroppshormon. Eftersom kombinationen p-piller som finns på marknaden alla innehålla samma östrogen-etinylestradiol-en jämförelse kan göras med piller varumärke. Att lära sig att jämföra östrogen i p-piller kommer att hjälpa dig att förutse och minska risken för vissa biverkningar

Du behöver:. .
Computer
Tillgång till Internet.


1.
Kontrollera bipacksedel i paketet av p-piller. Omvänt, kolla in olika varumärken online. Infogar läggs ofta ut på tillverkarnas hemsidor, och detta är ett bra sätt att östrogen jämförelse affär nivåer innan du beger dig till din läkarbesök. Vanliga doser från 20 mcg på den lägre delen till 50 mcg på den övre delen av det föreskrivna beloppet.
2.
Kontrast varierande doser av östrogen av biverkningar som de förknippas med. Till exempel har höga östrogen doser varit kopplat till utvecklingen av akne, medan lägre östrogen kopplad med lägre doser progesteron förknippas med huvudvärk i dessa är mottagliga för dem.
3.
Utvärdera effektiviteten av p-piller när det gäller blödningar mellan menstruationscykler. Kallas "genombrottsblödning," Denna biverkan är vanligast för tabletter med 20 till 35 mikrog av östrogen.
4.
Jämför östrogen i p-piller tillgängliga för dig på grund av risken för viktökning. I stort är det den höga dosen piller-35 till 50 mcg-som orsakar flest vätskeretention och viktuppgång, medan de lägre koncentrationerna inte verkar ha så mycket av en bidragande effekt.

5.
Diskutera med din läkare olika östrogen nivåer i samband med gulkroppshormon nivå som finns i piller. Till exempel kan 20 mcg tabletter innehåller allt från 0. 10 till 1 mg gulkroppshormon. Denna kombination ger en risk för en mängd olika potentiella biverkningar. Omvänt mest 50 mcg tabletter innehåller 1 mg gulkroppshormon. Den största variation-efter märke-finns i 30 och 35 mikrogram tabletter som innehåller gulkroppshormon allt från 0,15 till 3 mg

tips och varningar


 • . Ta aldrig en kompis p-piller! Östrogen och gestagen nivåer måste anpassas till dina individuella behov och sjukdomshistoria. Först efter en läkares utvärdering kan du ordineras korrekt nivå av dessa ämnen.
 • Sluta inte ta p-piller i mitten av en cykel. Slutför föreskriven cykel och sedan uppsöka läkare under placebo period för att diskutera möjliga biverkningar och även diskutera produkter som kan fungera bättre för dig.
 • Observera att detta bara är allmän information och är inte avsett att diagnostisera , behandla eller på annat sätt föreslå medicinsk behandling. Besök din läkare för en diagnos eller läkarutlåtande.


 • Previous:nothing Next:hur man gör varm och kall förpackningar Boo Boo

  Relaterade artiklar


 • hur man berättar en ny arbetsgivare du är gravid
 • hur man håller från överhettning
 • hur man gör en tårta blöja baby för en baby shower
 • hur man ska hantera Friedreichs ataxi
 • hur man förebygger urineringsbesvär
 • hur man betala för doula (och andra graviditeten) tjänster
 • Hur man säljer en motordriven rullstol
 • hur man ska behandla allvarliga klimakteriet symtom
 • hur man använder WebMD är online symptom checker
 • hur man bli gravid efter en äggledaroperation
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com