Hur vet man att brand din läkare

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2015-01-11
Vi sätter en extrem mängd tillit till våra läkare. Våra liv kan vara i riskzonen, och vi behöver veta att vi är i kompetenta händer

Du behöver:.
Gott omdöme
. En back up plan.


1.
Om du noga har valt din läkare har han kommit rekommenderas starkt, och ditt missnöje kommer från mindre klagomål, kanske tala med din läkare om problemet är allt du behöver göra. Aldrig anklaga eller förringa din läkare. Inte tona ner dina egna känslor heller. Staten på ett icke anklagande sätt som "De tre sista gångerna jag var här var jag tvungen att vänta över en halvtimme att se" Du är inte skyller läkaren personligen, men att låta honom veta att det finns ett problem.
2.
Om du är nöjd med samtalet och upplösningen till ditt problem, kommer du inte känner behovet att ta ditt företag någon annanstans. Men vad om problemet är något annorlunda? Har personalen varit Curt, eller åsidosatt dina frågor eller funderingar? Är du att känna obekväm? Ett brev till kontorschefen förmedla detaljerna kan vara i ordning. Om du inte känner att ditt problem är rätt behandlas, kan du känna som att leta efter en annan läkare.
3.
Större problem skulle kunna misstolkas testresultat, eller inte beslutar på en onormal läsning. Jag hade en läkare som beordrade mig att göra haka ups för att bota en sönderriven rotatorkuffen. Han vägrade att skicka mig för ytterligare testning skapa mer skada på mina tår. Han tonas ner min oro, när jag meddelade att jag kastade upp från extrem smärta. Jag visste inte ens söka smärtstillande medel, men syftade svar. Hade han lyssnat och observerade han skulle ha skickat mig för att testa. Jag hamnade lämnar sin praktik och få en annan läkare som beställde en MR. Jag skickades mycket kort tid efter för operation. Jag avfall ingen tid att berätta mina vänner och familjemedlemmar om mitt missnöje med sin vård.

Tips och varningar


 • välja rätt läkare är en av de viktigaste val du gör i livet, välja klokt.
 • Om du är nöjd med din läkare totalt sett, men har en eller två klagomål, röst dem. Han /hon kan vara helt omedvetna om att det finns ett problem. Du kommer att göra er båda en tjänst.
 • Lyssna noga, liksom prata. Ibland Saker är inte vad de verkar vara.


 • Previous:nothing Next:hur man gör spindel eller åderbråck mindre synliga

  Relaterade artiklar


 • hur man identifierar Klinefelters syndrom
 • hur man använder måncykeln att spåra menstruationscykler.
 • hur att skydda ditt barn från mässling
 • hur man identifierar fetalt alkoholsyndrom
 • hur man följa de 12 stegen
 • hur man håller ett immunförsvar starkt
 • hur man gör Hara andas
 • hur man ska leva en hälsosam livsstil
 • hur att hålla formen under graviditeten
 • hur man kan undvika att bli sjuk
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com