Hur vet man att störa din barnläkare

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-01-20
Det skulle vara trevligt om barn som bara blev sjuk måndag till fredag under kontorstid. Det skulle också vara trevligt om oerfaren föräldrar hade äldre släktingar till hands för att vägleda dem, men så är sällan fallet. Så, om du någonsin har våndades över huruvida eller inte att ringa din barnläkare vid 3 på morgonen, här är några mycket användbara allmänna riktlinjer

Du behöver:. .
Ett eller flera barn
Ibuprophen (Alvedon).
Acetominophen (Tylenol).
Hela natten apotek nummer.


1.
Under 2 månaders ålder, är ett barns immunsystem utvecklas fortfarande, och det betyder att de löper större risk att utveckla allvarliga infektioner. I denna åldersgrupp, vad du skulle vilja kalla om skulle vara, att vägra äta, ingen blöta blöjor i flera timmar (indikerar dehydrering), irritabilitet (kraftig gråt där du inte kan trösta dem), överdriven sömnighet (du kan inte vakna upp dem under en tid på dagen då de normalt skulle vara lätt att vakna, t. ex. efter 4 timmars sömn. ) Alla dessa saker kan indikera infektion eller andra problem som läkaren kommer att vilja vara medvetna om.

2.
Efter 2 månader, barn är mycket starkare och vi behöver inte oroa dig så mycket om dem. Alla saker som anges ovan fortfarande kan förekomma, men din barnläkare kan föreslå att göra saker hemma innan du skickar dig till akuten. Ofta detta kommer att använda smärta eller feber medicin paracetamol och ibuprophen, och du bör ha dem tillgängliga att använda.
3.
Om ditt barn börjar se sjuk och du upptäcker en feber, du skall ta den. Om du gör detta i örat eller munnen, upp till 99,4 kan vara normal, medan den i ändtarmen, det är 100,4. När du upptäcker ett feber och barnet ser sjukt och obehagligt, men inte skrämma dig, kan du försöka få ner den med ibuprophen eller paracetamol. Detta är vad läkaren troligen kommer att säga er att göra ändå. På fastande mage, dessa mediciner arbeta snabbt. På en full mage, ge dem upp till en timme. Kontrollera temperaturen igen. Om det har fallit och ditt barn har perked upp, inte ringa din läkare. Det är nog bara ett virus.
4.
Om ditt barn har haft förkylningssymtom i några dagar och nu har feber, om de drar på sina öron, eller om de har en historia öroninfektioner, se till att fortsätta smärtstillande och kontakta din läkare på morgonen. Det är troligt att de har ett öra eller sinus-infektion.
5.
Om ditt barn är kräkningar, är det viktiga hydrering. Stoppa alla vätskor till morgonen, såvida inte barnet har inte haft en blöt blöja sedan tidig kväll igår. I så fall, om barnet har kräkts nyligen, vänta en timme, sedan ge klunkar klara vätskor som tolereras. Om ditt barn kan hålla något ned, kontakta läkare. Om de kan, kontakta din läkare första sak på morgonen för att ditt barn uttorkande.
6.
Om ditt barn är andfådd, om de intas ett skadligt ämne, eller om de har vissa medicinska problem som inte behandlas här, vänligen fela på sidan av säkerhet och kontakta din läkare. Bra läkare föredrar att besväras över att problemen förvärras.
7.
Om du behöver ringa doktorn, se till att redan tagit temperaturen minst en gång och helst två gånger, med och utan feber. Detta kan du bedöma hur sjuk barnet beror febril barn ser sjukare än de egentligen är.
Se också till att du har numret av en 24 timmars apotek hands ifall din läkare behöver ringa något i.

tips och varningar


 • Kolla min hemsida http://www. kidsleepdotinfo. synthasite. com


 • Previous:nothing Next:Hur man sköter om solskadad hud

  Relaterade artiklar


 • Hur vet man att brand din läkare
 • hur man utarbetar efter-piller
 • hur att ta reda på effekterna av rökning under graviditet
 • hur man hanterar havandeskapsförgiftning
 • hur man kan stärka immunförsvaret
 • hur man håller ditt barn från solbränd få
 • hur man använder honung för att läka ärr
 • hur lätt menstruationskramper
 • hur man kan sänka ditt barns kolesterol
 • hur man gör örat kottar
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com