hur ånga ett ansikte

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2015-01-27
Oavsett vilken typ av hud du har, oavsett om känslig, torr, fet eller kombination, regelbunden rengöring och ångande ansikte kommer att bidra till mer föroreningar effektivt. Spas har länge erbjudit ansiktsbehandling som inkluderar ångande ansiktet för att öppna porerna så att fläckar kan raderas. Efter ångande ansikte, kommer att återfukta huden så att huden att förbli hydrerad och skyddas ordentligt

Du behöver:. .
4 dl kokande vatten
Eteriska oljor enligt hudtyp: lavendel, salvia, tea tree-olja, citron, ylang ylang, rosengeranium och ros.


1.
Börja med rengöring av huden med en icke-slipande tvål som glycerin eller en mild kamomill tvål som inte innehåller några dofter som kan irritera huden.

2.
Koka upp vatten och tillsätt citronskivor i en stor skål. Ställ skålen på en plan yta, t. ex. en bänk eller ett bord.
3.
Drape ett stort handduk kring huvudet för att fälla den ånga som stiger från det kokande vattnet. Stå försiktigt över skålen med hett vatten, medan draperingar handduken runt huvudet. Steam kommer att stiga till i ansiktet.
4.
Håll ögon och munnen stängd. Om du väljer att lägga till andra eteriska oljor eller andra örter för att det varma vattnet, kan de släpps ut i luft och kan vara irriterande för ögonen.
5.
Steam känslig hud inte för mer än 10 till 15 minuter. Lägga lavendel, ylang ylang eller romersk kamomill är lämplig för känslig hud.
6.
Steam torr hud i upp till 15 till 20 minuter beroende på tolerans, men inte mycket längre än så. Lägga lavendel, salvia eller ros eteriska oljor är lämpliga för torr hud.
7.
Steam fet hy i 15 till 20 minuter också, men inte till den grad av obehag. Lägga lavendel, tea tree olja och citron eteriska oljor är lämpliga för fet hud.
8.
Steam blandhy som är delvis torr och delvis fet eller kanske något känsliga, för högst 15 minuter. Återigen, spårvidd enligt din känslighet. Lägga lavendel, tea tree, rosengeranium eller salvia är lämplig för blandhy.
9.
Torka ansiktet med en handduk efter ångande. Om du har fläckar här är det dags att använda steriliserade verktyg som är utformade för att hämta dem. Använd inte händerna eftersom de kan infektera fläck. Återfuktar huden enlighet med sin typ och tillämpa solskyddsmedel för att skydda den.

Tips och varningar


 • Om du har känslig hud, gör en hud patch test. Badda eterisk olja du vill använda på det inre armbågen och täck den med ett bandage över natten. Kontrollera nästa dag om du har några tecken på hudirritation. Om du gör, avsluta användningen.
 • Om du har öppna sår eller allvarliga hudåkommor, rådfråga din läkare innan ångande ansiktet.


 • Previous:nothing Next:hur man undviker bakterier

  Relaterade artiklar


 • hur man ska behandla talrubbningar
 • hur man kan bota en svampinfektion hemifrån
 • hur du gör din hörapparat fungerar bättre
 • hur man hittar ett Anonyma Alkoholister möte
 • hur man identifierar dyssomnia oordning
 • hur man sätter i toriska kontakter
 • hur man ökar självkänslan
 • hur man ska behandla icke nedstigen testikel
 • hur man kan få gratis hälsotidskrifter
 • hur man förebygger räddning andas
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com