hur du håller dina ögon friska

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2015-01-09
Ögonen är fönstret till själen, den portal genom vilken vi absorberar världen, och tillåta oss att njuta i allt. Håller ögonen sund och säker bör vara en mycket hög prioritet. Det är inte svårt att ta hand om dina ögon. Sunt förnuft och en del säkerhetsåtgärder är allt som verkligen tar

Du behöver:. .
Solglasögon
Skyddsglasögon.
Ögonläkare.
Allergiläkemedel.


1.
Gå till din ögonläkare årligen. Det är mycket viktigt att alla besöka ögonläkare varje år. Även om din syn är perfekt, skulle det fortfarande finnas problem med hälsan hos dina ögon. En ögonläkare kommer att kunna kontrollera allting ut och om något är fel, starta behandlingen. Ju tidigare du vet om ett problem med ögonen desto bättre chans har du att rätta till det.
2.
Behandla allergier. Om du har säsongsbunden allergi, för att använda mediciner hålla dem under kontroll. Kliande ögon är inte roligt. När dina ögon kliar du automatiskt vill repa dem. Försök att inte göra det! Klia sig i ögonen kan orsaka röd, irriterad och torr platser på ögonlocken och runt ögonen som är mycket smärtsamma. Använda allergi medicin kommer att hjälpa med detta problem. Tvätta ögonen när man vaknar varje morgon är en bra idé också.
3.
Använd solglasögon. UV-strålar kan skada ögonen precis som de gör i huden. Att hålla ögonen skyddas från solen är mycket viktigt. Få lite häftiga glasögon och arbeta säkert.
4.
Använd skyddsglasögon i arbetet. De får inte vara snygg, men de kommer att skydda dina ögon från flygande föremål och dammpartiklar. Skyddsglasögon kommer också att skydda dina ögon ska du köra in i något på jobbet. Även om du inte gillar dem, bära glasögon när du arbetar. Dina ögon kommer att tacka dig.
5.
Hålla sig frisk. Sjukdomar som diabetes kan ha en enorm inverkan på ögon hälsa. Äta rätt, motionera och hålla vikten är det bästa sättet att avvärja diabetes. De är också sättet att styra den om du redan har sjukdomen. Att hålla ditt blodsocker under kontroll är det bästa sättet att hålla diabetes från att skada dina ögon. Obehandlad diabetes kan leda till blindhet. Ta det på allvar.
6.
Handtag kontaktlinser korrekt. Rör aldrig dina kontakter med smutsiga händer eftersom det kan leda till bakterier och bakterier att få i ögonen. Använd uppfriskande agenter för att hålla kontakterna fuktiga hela dagen. Med torr kontakter ut kan få dem att slita och skära ögat. Tvätta händerna, som förändring kontakterna riktade, och hålla dem fuktigt bra öga hälsa.
7.
Skydda ögonen genom att göra alla dessa saker och de är noga med att låta dig se skönheten runter för många år framöver!

tips och varningar


 • Gå till ögonläkare omedelbart om du får något i ögat
 • Go till läkaren omedelbart om du märker synförändringar
 • Gå till läkare omedelbart om du ser vita lampor när dina ögon är stängda


 • Previous:nothing Next:hur man skapar en sol box för dina växter

  Relaterade artiklar


 • Hur får man en saltlösning injektion abort
 • hur man kan bli av hicka, var som helst, och när du har inget vatten!
 • hur man vet vilka eteriska oljor är säkra för barn
 • hur man identifierar symptom på havandeskapsförgiftning
 • hur man skall närma din make om alkoholmissbruk
 • hur man bygger muskler gör hushållssysslor
 • hur man dödar kackerlackor utan att döda din familj!
 • hur man överlever en resa till ER
 • hur man avgör tillräcklig vikt
 • Så för att lindra ryggont
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com