hur man dödar kackerlackor utan att döda din familj!

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-01-08
Kackerlackor är avskyvärda, vidriga varelser som är nästan omöjligt att sparka ut ur ditt hus eller lägenhet. Kackerlackor live över hela världen, men de gillar att bo i bostäder med människor där de kan mumsa på maten, skador tapeter och böcker, och bakterier sprider sig till dig och din familj

Du behöver:.
Glas eller plast behållare.
billiga blekmedel.
Borax.
Drevning pistol.
plast mat behållare.
10g Mjöl och 5 g kakao.


1.
Om du har kackerlackor, följa dem och ta reda på var de går. Detta är lättare sagt än gjort, dock, så du kanske behöver göra lite detektivarbete. Kolla runt hela huset för sprickor och hål genom vilka mört kan komma in. Kackerlackor kan gå in genom avlopp eller ventiler. Om de gör, fyller diskhon med lite vatten på natten. Använd Drevning för att täta sprickor och fogar runt rör och runt skåpet.
2.
Dra spisen och kylskåpet bort från väggar och städa under dem regelbundet.
3 .
Håll reda på dina livsmedel i slutna behållare. Använd glas-eller plastbehållare för spannmål, socker, mjöl och andra livsmedel. Lägg all mat bort. Hålla mat containrar som förseglats, och inte lämna mat ute under långa perioder-inte ens lämna smutsig disk över natten
4
Håll köket rent. . . Rengör smulor upp och spill snabbt, och i allmänhet hålla området rent. Rengör din sortiment topp noga som kackerlackor älskar fett.
5.
Töm papperskorgen regelbundet och hålla skräp borta från huset.
6.
Fix droppande kranar eller läckage som kackerlackor dras till vatten
7.
Förhindra buggar från att komma upp i avloppet. Om du tror att kackerlackorna kommer upp dina avlopp, häll vanlig, billig bleka ner i avloppet innan du åker hemifrån på morgonen. För en starkare lösning, blanda 1 del Borax med 3 delar blekmedel.
8.
En enkel och effektiv hemgjord sätt att locka och kackerlackor fällan är med en burk placerad intill en vägg, så att den kackerlackor komma in, men inte fly. Varje bete kan placeras i burken, inklusive kaffesump och vatten, men det fungerar även med bara vanligt vatten i torktumlaren klimat.
9.
Flytta stockar, soptunnor och annat skräp borta från ditt hus. Kackerlackor älskar trä pålar och andra gömställen. Vid kallt väder kommer de att komma in.
10.
Seal sprickor i ytterväggar samt sprickor överallt du kan inuti ditt hus. Detta kommer att tar tid, men det är värt det eftersom du undvika de flesta av deras favorit gömma /platser avel. Du behöver mycket låg toxicitet fogtätning, så använd den stora rör med en fogmassor pistol. Fyll varje spricka inuti varje skåp, fylla sprickor på båda sidor av golv, dörrar, lister fönster, fylla alla öppningar runt rör i badrum och kök. Detta gör stor skillnad och gör hela huset känns renare. Detta kommer också att spara energi!
11.
OM DIN KACKERLACKA problemet inte kan lösas genom att skära av deras livsmedelsförsörjning och möjligheter att registrera ditt hem och du besluta att förgifta dem, gör det utan FÖRGIFTNING din familj!!
12.
Hydramethylnon och många andra kommersiella kemikalier som används för att döda kackerlackor och andra insekter är giftiga, potentiellt cancerframkallande, långlivade i din hemmiljö och bara helt enkelt GÖR MIG nervös för att har omkring! De är mycket giftiga. Dessa kemikalier har så många potentiella storlek effekter som jag anser riskerna överväger fördelarna.
13.
Jag tror att Borax är den bästa lösningen för att kontrollera insekter inne i mitt hem när det är ett problem . Borax är ett gift! Det användas med försiktighet och förvara det borta från barn och husdjur. Om du har krypande bebisar, använd inte bromid eller borax längs golvlister, damm innanför murarna.
14.
Borax, även om ett gift, är en komponent i många tvättmedel, kosmetika, och emalj glasyrer. Borax, natrium tetraborate dekahydrat, är inte akut giftig. Detta betyder inte att det är säkert! Det innebär att en stor dos behövs för att orsaka svåra symtom eller dödsfall. Enkel exponering kan orsaka andnings-och hudirritation. Förtäring kan orsaka mag ångest illamående, upprepade kräkningar, buksmärtor och diarré. Effekter på kärlsystemet och hjärnan inkludera huvudvärk och trötthet, men är mindre vanliga. "I svåra förgiftningar, har en biffiga röda hudutslag påverkar handflator, fotsulor, skinkor och pungen beskrivits. Med svår förgiftning, erytematösa och exfoliativa utslag, medvetslöshet, andningsdepression, och njursvikt. "
15.
En omprövning av borsyra /borax av USA: s Environmental Protection Agency tjänstgörande Bekämpningsmedel Program hittades på potentiella effekter (särskilt effekter på testiklar).
mitt förnuft FÖRSIKTIGHETSÅTGÄRDER ATT HANTERA BORAX INKLUDERA handskar, skyddsglasögon och en N95 andningsmask ON. INTE andas in den! Ät det inte!! Tvätta händerna efter hantering.
16.
Borax avdunstar inte som många kommersiella insektsmedel och bekämpningsmedel, vilket gör det till ett bättre utbud för att döda kackerlackor, myror och loppor än andra mer flyktiga material som kommer att exponera alla medlemmar av ditt hushåll att deras kemiska ångor.
17.
jag ta en liten engângsbehâllaren plast mat (som Tupperware) och jag borra och en fjärdedel tums diameter hål i den. Jag har ställt om 20g av en blandning av 5 g borax, 10g mjöl och 5 g kakao i Tupperware och jag varmt lim den stängd om barnen eller djuren inte kommer åt det. Jag satte detta "kackerlacka bete" i skåp och lådor där det finns tecken på kackerlackor när jag fäster lås barnsäker. Detta ger en extra försiktighetsåtgärd jag tycker är vettigt.

Tips och varningar


 • Kackerlackor äter nästan vad som helst!. Var medveten om att små partiklar av mat som du kan lämna din counter tops kommer att bli en bankett för kackerlackor och deras snabbt multiplicera familjer.
 • Borax är ett gift! Det användas med försiktighet och förvara det borta från barn och husdjur.
 • mitt förnuft FÖRSIKTIGHETSÅTGÄRDER ATT HANTERA BORAX INKLUDERA handskar, skyddsglasögon och en N95 andningsmask ON. INTE andas in den! Ät det inte !!!!
 • Tvätta händerna efter hantering.


 • Previous:nothing Next:hur man använder måncykeln att spåra menstruationscykler.

  Relaterade artiklar


 • hur man handskas med negativa människor
 • hur man ska behandla gallstas
 • hur man ska behandla icke nedstigen testikel
 • hur man byter till ekologiska livsmedel
 • hur man kan hantera effekterna av en stroke
 • hur man kan hantera den plötsliga döden av en förälder
 • hur man kan förhindra fall hemma äldre
 • hur man gör sanitizer kanel hand
 • hur man hand om ett barn med diarré
 • Så för att lindra överbelastningar på ett spädbarn, utan medicinering
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com