hur man håller extremt frisk från topp till tå

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2015-01-12
Vill hålla kroppen i toppform? Friska från topp till tå? . Läs om att ta reda på hur man lever varje dag veta att du lever bra och hålla sig frisk

Du behöver:.
Vitaminer
Hälsosam mat.
Vatten.
V8 juice.
Apelsinjuice.
örter.
Exfolierande tvål.
ECT>.


1.
I den här artikeln ska jag berätta hur man blir frisk från topp till tå, inifrån och ut. En av de första stegen är att äta rätt. Detta betyder inte klippa ut alla livsmedel och äta sallader . . . Detta innebär att göra rätt val av livsmedel. Detta innebär att man tar noga underrättelse om ditt intag av skräpmat och begränsa godis till en gång i veckan eller liknande.

Börja med rengöring ditt kök och cabnets. Detta kan vara svårt, men det det långa loppet det värt det. Slänga ut någon fettrik mat, godis, godis och läsk. Linda in dem i en påse och låta dem falla rätt i papperskorgen. YEAH! Ditt första steg.
Nästa, du kommer att vilja göra en lista. Fyll den med PYRAMID livsmedel. Såsom, kött, grönsaker, frukt, bröd och spannmål, mejeriprodukter samt oljor och hälsosam behandlar. Klicka sedan på den butiken.
Allt om du kanske känner dig frestad att smyga in en liten låda med tomtar och en gallon glasspaket, borsta bort det och gå på en trail mix i stället. Du får din frukt och nötter portioner med en söt M M crunch att tygla din söta tand. Detta är definitivt en bättre och hälsosammare alternativ.
Kasta chips och gå för bakad chips eller Wheaties kex. Och i stället för mumsar på godis duuring en film, tvätta några färska blåbär och rasberries och lägg dem i en skål. Detta gör en förtjusande behandla . . . du också kommer att ha ett tillfredsställande sätt din kropp att tacka dig.
Försök fylla ditt bord med bra saker. När barnen kommer in från en lång dag, erbjuda dem morotsstavar och saft i stället för ohälsosam motsvarigheter. Du kommer att märka, som din familj äter bättre, kommer de att må bättre och få mer energi och mindre sjukdagar. Dess fantastiska.

Begränsa godis. När du bara måste ha dem, köp några rutor av mörk choklad. En kvadrat kan faktiskt gynna ditt hjärta. Om du vill ha en söt dryck, prova fettsnål varm choklad eller låg fetthalt vitaminrik chokladmjölk. Gör detta med måtta.

Du är vad du äter. Om du bor hos frukt, grönsaker och resten, kommer din kropp att belöna dig.
Om du läser det med skit, kommer du att känna som skit också. Vara klokt!
2.
Jag kommer att nämna betydelsen av fisk. Ät två portioner i veckan. Detta kommer att mata din kropp eteriska oljor, fetter och Omega 3 oljor. Din kropp kommer att ha stor nytta av detta.
också äta mer bönor och grönsaker. Detta är en mager var att öka hälsa och uthållighet.
Fyll med frukt. Naturliga juicer är bra . . . Ju färskare desto bättre
3
kroppen:. .

Kurera din kropp med vatten. Drick 8 till 10 glas per dag . . . mer om du vill. Detta läker din kropp inifrån och ut. Vatten är en förutsättning för liv . . . kasta bort andra saker. Detta material kommer att erbjuda en helande hand.

Hud:
Frisk hud är ett tecken på god hälsa. Människor som inte äter hälsosamt eller ta hand om sin kropp har ofta torr hud, ofta finnar och mer fet hudproblem. Äta rätt mat yeilds till en ljus hy och glödande hud.
Första: Ät frukt och grönsaker regelbundet. Se till att du bör använda solskyddskräm innan du går ut . . . även på vintern. Bär den på ansiktet och för att skydda anbud områden. På natten, gör det till en vana att följa ögonkräm på. Om du inte, bara tillämpa en mild lotion speciellt för detta område. Dessutom, när du sätter på något smink, se till att inte dra huden tight så du inte orsakar rynkor.
Bad:
bada med ljummet vatten. En varm dusch kan vara trevligt, men skadar huden. Ljummet vatten håller huden mjuk och smidig. Följ med en cool skölj att täta porerna. Smooth på en exfolierande duschkräm. Gnid försiktigt huden i cirkulära rörelser med en poof eller svamp. Detta kommer att skrapa bort döda hudceller och avslöja ljusa, smidig hud under. Efter badet, slät på en lotion medan porerna är öppna och huden kommer att blöta det rätt i. Blot huden torr. Och njuta av vacker hud
4
HÅR!.
Alltid borsta försiktigt. Ett sätt att förebygga brott är att borsta från toppen till roten. Detta håller håret i bättre form.
När du tvättar: Var försiktig. Var uppmärksam på rötterna, massera hårbotten för att främja hälsa och tillväxt. Sedan tillämpa en strengthning /fuktgivande behandling mot ändarna. Använd kallt vatten för att skölja och täta folliklar. Detta kommer att lägga glans. När du kommer ut, smidig i en ledighet i behandling för återuppbyggnad och hjälper silken det. Pensla försiktigt med fingrarna när de är våta . . . vänta med att använda borste tills dess torr.

FACE:
Tvätta och äta hälsosamt. Dessa är de två översta sätt du kan ta hand om ditt ansikte. Undvik också att röra vid den. Detta sprider olja från fingrarna till porerna och orsaka finnar. Om du har att bråka med den, tvätta händerna noga innan du gör.
Dont över tvätt. Detta kan stimulera oljeproduktionen också, och orsakar mer tilltäppta porer. Bara tvätta morgon och kväll. Gör en mask två gånger i veckan att strama åt huden och djup ren.
Workout: Gör detta för awesome hud. Arbeta stimulerar ut blodflödet i kroppen, och hjälper huden
5
kroppen och mer. .

Fingrar och tår: Smooth lotion på händer och fötter varje dag . Detta kommer att hjälpa hydrering och hälsa. Fil naglar och Smörj på nagelbanden. Exfolierar dina fötter och fil hälarna. Kontrollera att du är försiktig så du inte orsakar sår. Applicera lotion efter.

EARS mun och näsa:
Var noga med att använda en Cotten bomullstopp för att rengöra dina öron varje dag. Även slitage pluggar om det i ett högt område. Detta kommer att bevara hörseln. Om du sover med en högljudd fläkt, ta detta steg.

MUNNEN:
Borsta tänderna 3 gånger per dag och tandtråd morgon och kväll. Detta hjälper dig att hålla en fräsch andedräkt och friskt tandkött. Undvik socker innan läggdags eller när som helst. Håll en regualr schema med tandläkaren också.

Tips och varningar


 • Håll dig i form
 • Prova örter
 • Rök inte eller drick
 • Limit Sötsaker
 • Borsta tänderna 3 gånger per dag
 • Don't överspolning ansikte


 • Previous:nothing Next:hur man ska behandla yrsel

  Relaterade artiklar


 • hur man läser ett tbc-test
 • hur man vaknar
 • hur du får ut mesta möjliga av din läkarbesök
 • hur du väljer ett tygkasse för matinköp
 • hur marken, källa, center och sfär
 • hur man får en god natts sömn.
 • hur man skapar ett blad medicin påminnelse
 • hur man blir en vårdgivare för din närmaste familj
 • hur man identifierar graviditet blödning
 • hur man administrerar ögondroppar till ett barn eller spädbarn
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com