hur man hanterar stress

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2015-01-10
I den värld vi lever i idag, har stress blivit en daglig del av livet. Med den ökande efterfrågan att ta större reponsibilites är vi kvar med liten eller ingen tid att verkligen slappna av och njuta av livet. Här finns några knep jag brukar använda för att försöka varva ner

Du behöver:. .
Penna
tidskrift.
gången.


1.
Anser inte att det alltid verkar som om du morgon alltid startar galen. Du vaknar upp, hoppa ur sängen och springa till toaletten för att göra ditt hår och makeup, klä på sig och springa ut ur huset för att börja vår galen dag. För ungefär ett år sedan började jag ställa mitt larm för en halv timme tidigare än vanligt. Jag skulle sätta upp min kaffebryggare timer för att brygga just som jag skulle komma ur sängen. Jag använder denna halvtimme att smutta mitt kaffe och antingen kolla min personliga e-postmeddelanden (inget arbete e-post please. remember detta är avveckling tid) eller slå på TV: n för att fånga lite av min favorit morgonprogram. Du skulle inte tro hur mycket detta bidragit till att förbättra mitt humör på morgonen när jag kom till jobbet.
2.
Start innehåller promenader i din dagliga rutin. Jag brukade köra min bil till busstationen på morgonen. Jag bestämde mig för att börja gå så jag kunde få lite frisk luft och motion. Jag sparar också 2 dollar om dagen i parkeringsavgifter. Frisk luft relly bidrar till att förbättra ditt humör. Ge det en chans.
3.
Skriv i en journal. Jag vet dina tankar när jag har tid men du måste göra tid. Jag brukar få i säng på kvällen och höger några rader i min dagbok innan jag släcker ljuset. Skriv om något du skulle vilja åstadkomma i helgen för dig själv.
4.
meditera. Det finns en bok som heter "The Relaxation Response" som jag absolut älskar. Den lär dig olika andningstekniker som hjälper dig att slappna av och destress. Om din som jag, tycker du antagligen finns det inget sätt att bara andas kan göra skillnad. Det kan, det betraktas som en typ av motion och den har en så lugnande effekt.

Tips och varningar


 • Även om du inte kan göra alla dessa saker , plocka en eller två varje vecka för att utföra


 • Previous:nothing Next:hur man kan undvika att bli sjuk

  Relaterade artiklar


 • hur man byter till ekologiska livsmedel
 • hur man förlora övervikt efter graviditet
 • hur man gör massage oljor hemma
 • hur man identifierar pica oordning
 • hur man ska behandla kvinnlig inkontinens
 • hur man överlever en resa till ER
 • hur man fördröja menstruation med huskurer
 • hur man använder avslappning under förlossning
 • hur man byter en sängliggande person
 • hur man identifierar sklerodermi
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com