hur man hittar BPA-fria dryckeskärl

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2015-01-05
Bisfenol-A, eller BPA, är en syntetisk kemikalie används för att göra plast tydlig och stark. Det är känt att störa östrogen och störa utveckla fortplantningsorganen hos både män och kvinnor. Medan juryn kan fortfarande vara ute på sin säkerhet, många familjer inte är villiga att ta chansen och välj BPA-fria alternativ

bli ditt hem av BPA-produkter som innehåller


1.
Inse de behållarna som BPA. Alla polykarbonat behållare är kända för att ha BPA. Polykarbonat är en hård plast med en återvinningsprocess kod 7. Sin populära användningsområden omfattar sportflaskor och slagfast nappflaskor. Om du misstänker att ditt nappflaskor, Sippy koppar eller sportflaskor kan innehålla BPA, kan du ringa tillverkaren direkt. Företag arbetar hårt för att få denna carcinogen från marknaden, och flesta tillverkare är mycket hjälpsamma.
2.
Var försiktig med containrar som är över ett år gamla. De flesta tillverkare har inte börja producera BPA-fria behållare tills nyligen.
3.
Fråga tillverkaren om deras återvändande. Många företag har en ersättare process där de ger dig sina nya BPA-fria behållaren när du slår in din gamla container.
4.
Kom ihåg att kontrollera andra produkter, såsom nappar och spillsäkra ventil i ditt barns Sippy kopp. Bara för att behållaren är BPA-fria betyder inte att ventilen kan kräva samma. När du byter din gamla container, be företaget om de delar av den nya behållaren för att säkerställa att det verkligen är BPA-fria.
5.
Varje produkt som inte kan bytas ut ska återvinnas. Passa på några containrar som har BPA i dem.

Hitta BPA-fria alternativ


1.
Köp plast som inte innehåller BPA. Förpackningen i butiken kommer att berätta. Titta efter återvinning triangeln på botten. Om det innehåller siffran 7, inte köpa produkten. Om behållaren är fri från BPA, ringa till företaget att se till att de andra delarna är BPA-fria också.
2.
Eliminera plast helt för att undvika förvirring. Rostfritt stål är ett effektivt alternativ till plastbehållare. Sippy koppar och sportflaskor är lätta att hitta i rostfritt stål. Läs på förpackningen om Sippy koppar för att säkerställa att pipen och ventiler är också BPA-fria.
3.
För nappflaskor, hitta företag som aldrig har använt BPA i sina produkter, eller byta till glasflaskor.


Previous:nothing Next:hur man förebygger liktornar

Relaterade artiklar


 • Hur man vet om torsk är smittsamt
 • hur man ska hantera Friedreichs ataxi
 • hur man får rabatt läkemedel i delstaten Florida
 • Hur berätta om örat börjar rinna
 • Hur man vet om du använder tillräckligt solskydd
 • hur du torka håret i bra sätt?
 • hur du skyddar dig runt fyrverkerier
 • hur massage någon som är sjuk
 • hur man behandlar en bröst-infektion
 • hur man skriver en födelse plan
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com