hur man identifierar en lågutbildade vårdgivare

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2015-01-24
Hur Identy ett lågutbildade vårdgivare ger dig de 5 översta attributen för en "mindre-än-önskvärt" vårdgivare. Bara i år har tiotusentals pensionärer kommer att drabbas övergrepp och vanvård på grund av familj eller vänner gjorde fel hyra val. Det finns massor av oönskade vårdgivare. Använd detta för att sålla bort de dåliga och leta reda på bra

Du behöver:
tid och tålamod


1
Vare sig du letar efter en. . vårdgivare för att ge några timmar i veckan eller hel helst 24 /7 och sjukvård, måste du hitta den mest kvalificerade vårdgivare. Kvalificerad, ärlig, medkännande vårdgivare ger dig slappna av i vetskapen din älskade en är att få bästa möjliga vård. Å andra sidan finns det många vårdgivare som du måste undvika. Följande 5 punkter hjälper dig borta från fel kandidaterna.
2.
1) Ett positivt drogtest
En "het" eller positivt drogtest är signalnummer en att vårdaren är mindre än kvalificerad för caregving. Kräver alltid en ren före anställning Drug Screen och kräva att fortsatt anställning baseras på en ren Drug Screen. Du vill inte ha frågor eller tvivel i ditt sinne om din vårdgivare använder före, under eller efter hans eller hennes skift. Du kan göra dessa drogtester systematiskt eller slumpmässigt. Se till att du får då att underteckna tillstånd att utföra dessa tester innan du anlitar. En ren Drug Screen är oerhört viktigt och bör vara avslutat före anställning.

2) Träffar på deras brottslig bakgrund kontrollera
ytterst försiktig om du ska anlita en vårdgivare med en kriminell bakgrund. Det är aldrig rekommenderar att du hyr en vårdgivare med brottslig bakgrund check. Du vet aldrig om din älskade en kommer att bli nästa offer. I dagens miljö kan du inte vara nog försiktig. Även hyra en vårdgivare med ett brottsligt förflutet inte föreslås det finns vissa rättsliga följder för att spärra anställning endast på grundval av ett brottsligt förflutet. Rådgör med din advokat om du funderar på att anställa en vårdare med ett kriminellt förflutet.

3) Dålig sysselsättning historia
Dålig sysselsättning historia är en indikator på en mindre än önskvärt vårdgivare. Minst 3 Arbete Referenser (om 3 finns) och 3 personliga referenser bör tillhandahållas av sökanden och kontrolleras. Mer är bättre. Den sökande bör kunna förse dig med alla namn, begärde nummer, datum och information. De flesta bra vårdgivare kommer att enkelt kunna lämna denna information till dig. Ett vaksamt öga bör ges till en sökande som har problem att komma ihåg namn och information om tidigare arbetsgivare. Är det något de inte vill att du ska veta eller har de bara har minnesproblem? Du vill inte se många kort sikt arbetstillfällen. Om det är trenden, gissa vad, din troliga nästa på listan. Allvarliga hänsyn bör tas till varje dåligt arbete eller personliga referenser. Du vill inte höra några negativa kommentarer från tidigare arbetsgivare eller vänner.
3.
4) Negativa Något attityd
som kan genomsyra en persons hela väsen och påverka sin omgivning dem är en negativ inställning. Medan de flesta negativa Nellies eller negativt Normanderna kommer att försöka sätta på det glada ansiktet medan du intervjuar det finns en teknik som kan hjälpa iller en dålig attityd. Jag kallar det att spela tillsammans. Oavsett hur den sökande svarar och spela med. Agera som om allt de säger, du är helt överens med. Detta bidrar till minskad sin vakt och ger dem möjlighet att öppna upp och ge dig deras verkliga attityder. Om den sökande anser du är deras partner i brott man vet aldrig vilken information som kommer ytan-tro mig! Återigen, aldrig döma verkar kränkt eller säga något kritiskt under intervjun. Du vill helt enkelt hela historien, bra eller dåliga.

5) bara letar efter ett jobb
När man pratar med ett perspektiv vårdgivare eller leda en formell intervju du behöver för att se om personen är bara i behov av en lönecheck eller om de verkligen njuta och älska omvårdnad. Så du måste bli en bra lyssnare. Hur är den sökande svara på frågor omvårdnad om? Har han eller hon svara genom att bara berätta om tullarna i en svart och vit sätt eller är det visa känslor? Har de känns som de bidragit till deras klient, gjorde dem gladare och tillhandahöll en viktig tjänst? Om de helt enkelt se tidigare kunder som "arbete" och en lönecheck sedan din älskade är sannolikt i för samma behandling. Har de förmågan att skapa varaktiga relationer? Är de empatisk? Finns det en känslomässig anknytning till sina kunder? Det bör finnas.
www. HiringACaregiver101. com


Previous:nothing Next:hur man kan förebygga barnfetma

Relaterade artiklar


 • hur du ställer in en medicinsk varningssystem för seniorer
 • hur man kan förbättra synen med övningar
 • hur man hittar rätt läkare
 • hur man ska behandla grå starr med astigmatism
 • hur man förebygger placenta insufficiens
 • hur man ska leva tidigare missbruk
 • hur lätt menstruationskramper
 • hur man håller extremt frisk från topp till tå
 • hur man kan stärka hamstrings
 • hur att börja träna
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com