hur man kan bota en förkylning med fysiska åtgärder

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2015-01-28
Bota en förkylning är relativt enkel. Din kropp kommer att arbeta mycket hårt för att göra sig av med störande virus trots er. Genom att ge din kropp vad den behöver för att hjälpa den göra sitt jobb, kan du hålla elände på ett kallt till ett minimum, och kan även förebygga att infektionen får fäste. Tidiga tecken på en förkylning är rinnande näsa eller nästäppa, ont eller hes hals, matsmältningsproblem och trötthet. Om du misstänker att du kan komma ner med en kall, att vara proaktiv tidigt kan vända symptomen inom ett dygn.

Du behöver:
Ekologisk vhicken (med ben)
. Vitlök.
Lök.
Persilja.
Färsk fruktjuice.
Örtteer.
Lemon.
Honey.


1.
Se till att du börjar vårda din kropp vid de första tecknen på en förkylning. Vila är det viktigaste. Om du arbetar, är det klokt att ta en sjuk dag, även om symptomen är små. Detta kommer att förhindra spridning av det kalla till din medarbetare (som de kommer att uppskatta) och kommer att ge din kropp ett försprång till att bekämpa förkylningsvirus. Dessutom är proaktiv tidigt i skede av sjukdomen kan förebygga en lång och utdragen återhämtning. Symtom kan lösa inom en dag eller två
2
med ingredienserna på sidan för kycklingsoppa -. . Ett gammalt botemedel mot förkylning-är till hjälp. Kyckling delar med ben, vitlök, lök och persilja kan kombineras med vatten eller grönsaksbuljong och puttrade göra hönsbuljong eller soppa. De aktiva ingredienserna i denna soppa har visat sig förbättra symtomen vid förkylning och läkare uppmanas nu att rekommendera kycklingsoppa för patienter som uppvisar förkylningssymptom. Antibiotika för kylbehandling rekommenderas generellt inte.
3.
Drick mycket buljonger och klara soppor, fruktjuicer och örtteer. Undvik koffeinhaltiga drycker, som orsakar stress på kroppen. Om du har feber, värk eller smärta, och känner trött, är sängläge rekommenderas. Drick mycket vätska och hålla fast föda till ett minimum. Ju mindre kroppen måste arbeta vid matsmältningen, desto mer reserver har för att bekämpa kylan.
4.
Ta ett glas citron och honung minst två gånger om dagen. Ännu bättre, göra varm saft med konjak till natten cocktail. Detta hopkok inducerar sömn och tillåter kroppen att rena sig själv. Det är särskilt lugnande för halsont. Heat 2 koppar vatten och tillsätt saften av 2 citroner. Tillsätt 1 msk. av honung och 1 tsk. konjak (detta är valfritt). Drick när det är varmt.
5.
Utnyttja tiden som du är återhämtar sig från en förkylning för att koppla din kropp och själ. Zonindelning ut gång i en stund från den stressiga vardagen är fördelaktigt. I avsaknad av en feber, ett varmt bad hjälper kroppen att slappna av och ånga hjälper avlasta näsgångarna. Om du har eteriska oljor av rosmarin eller eukalyptus, tillsätta några droppar i badvattnet är terapeutiska. Med rätt sinnesstämning, kan du njuta även ovälkomna avbrott att bli förkyld.

Tips och varningar


 • Om du vet att du har varit utsatt för förkylning kan du börja denna behandling redan innan du kommer ner med symtom. Detta protokoll är verkligen en hjälp för kroppens avgiftning process, och även om du får en förkylning, är det möjligt att din kropp kommer att göra sig av med viruset innan du någonsin får symtom.
 • med en villig partner eller hjälpare att vårda dig under din sjukdom är alltid en fröjd.
 • Generellt över disk kall och rättsmedel influensa lindra symptomen men inte hjälper din kropp att bekämpa den kalla viruset. Det är alltid bäst att stödja kroppens ansträngningar i helande än störa den, vilket ibland kan leda till mer allvarlig sjukdom.
 • Om du har dessa symtom som medföljer din förkylning, kan du överväga att en mer allvarlig sjukdom tar håll: hög feber och /eller frossa, värk i kroppen och smärta, svaghet, nedsatt medvetandegrad, yrsel, svår huvudvärk och nacksmärtor. Rådgör med din läkare.


 • Previous:nothing Next:hur man gör en ört hårbalsam hemma

  Relaterade artiklar


 • hur du skyddar dig runt fyrverkerier
 • hur kosten efter graviditeten
 • hur de ska hålla glad under en skada ekonomi
 • hur man ska leva en hälsosam livsstil
 • hur man organiserar dina piller
 • hur man ser klarögd naturligt
 • Hur vet man att en kvinna har ägglossning
 • hur man håller seniorer från att falla i hemmet
 • hur man kan hjälpa ett övergivet spädbarn
 • hur man kan vara smart och inte en sol kanin
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com