hur man köper kontakter på nätet

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2015-01-25
Det finns en överväldigande mängd återförsäljare kontaktlinser att välja mellan på webben. Men med ett så viktigt inköp, hur vet du att du köper från en seriös verksamhet? Du skulle inte köpa en ny bil från den första återförsäljaren som du ser, så varför köpa linser i hast? Det lönar sig att shoppa runt för skull ögat hälsa och ditt slutresultat
1.
Kolla priser. Använda webbplatsen Shopping och andra sajter som låter dig söka efter specifika objekt. Dessa tjänster dra upp alla de återförsäljare som säljer den posten, även priserna för dessa poster. Detta kan du jämföra priser från olika återförsäljare. Var medveten om att inte alla detaljhandlare kan ingå på dessa webbplatser, men dessa tjänster kan utsätta dig för webbplatser som du kanske inte stöta på annat sätt.
2.
Gå djupare in på företag du inte känner med. Om det inte är en stor supermakt, till exempel från 100 till 800 Kontakter, eller ens en mycket mindre namn som du känner igen, kan det vara en liten verksamhet med liten eller ingen inventering och obefintlig kundservice. Kör företagets namn förbi Better Business Bureau för att se vad klagomål, om några, finns för detta företag.
3.
Tänk element förutom prislappen. Kostnaden är viktig, men det är inte den enda faktor när de gör affärer. En något lägre pris är inte värt investeringen om du aldrig kan nå en person eller om sjöfarten tar evigheter och du behöver kontakter direkt.
4.
Se om bolagets hemsida är säker och erbjuder telefon beställning. Möjligheten att beställa via telefon kommer inte bara att sätta dina farhågor att vila om säkerheten i din transaktion, men det är också ett gott tecken att åtminstone företaget har någon bemanning i telefonerna.
5.
Forskning vad ditt försäkringsbolag erbjuder. Kontrollera din plan för att se vilka förmåner som erbjuds till olika återförsäljare online. Vissa kan vara inom ditt nätverk och kan resultera i stora besparingar.
6.
Inte slarva. Enligt lag måste alla företag verifiera din recept med din läkare och gå igenom lämpliga kanaler innan du lägger din beställning. Men du kan aldrig vara för försiktig när skydda dina ögon. Kontrollera om företagets politik för återvändande, i fall något går snett.


Previous:nothing Next:hur man identifierar en lågutbildade vårdgivare

Relaterade artiklar


 • hur kosten efter graviditeten
 • hur man förebygger gingivostomatitis
 • hur man ska behandla kvinnlig inkontinens
 • hur man kan bli av Zits på baksidan
 • hur man förebygger Rett syndrom
 • hur man får tillräckligt med sömn
 • hur man ger en pojke en massage
 • hur man identifierar epicanthal rynkor
 • hur man kan hantera Klinefelters syndrom
 • hur artificiellt föreställa tvillingar
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com