att bota manlig svampinfektion - jäst infektion hos män - behandla manliga svampinfektion

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2015-02-22
Man svampinfektion är vanligen en följd av att använda antibiotika under en längre period. Det är svårare att upptäcka svampinfektion hos män än kvinnor på grund av de fysiska annorlunda byggdes mellan båda könen. Män kommer att gå för en längre period utan att veta att deras tillstånd är förknippat med candida och kan eventuellt vara fel diagnos av en läkare, om villkoret inte är undersökt ordentligt.
Ibland kan det ta den kvinnliga partnern att först informera den manliga att han har svampinfektion, eftersom hon har det också. Läkare kan förskriva ett läkemedel mot svampinfektion behandling, som inte botar den manliga svampinfektion och så tillåter en återkommande svampinfektion och en cykel av samma sak händer med båda parter igen

Du behöver:.
Man svampinfektion symtom.
Man svampinfektion Orsaker.
Behandling av manlig svampinfektion.
En svampinfektion ser ut.
Hem rättsmedel för Male svampinfektion.


1.
Göra en kolon rengöra. Detta rengör tjocktarmen av alla gifter och bakterier avfall och neutraliserar kroppen av någon syra. Jäst växer mer i en sur miljö, så en god kolon rengöra är ett bra sätt att starta din behandling. Jäst anses också vara gift i kroppen och rengöring tjocktarmen kommer att hjälpa att bli av med det. Medan du gör kolon rengöra, inte äter några mejeriprodukter, spannmål (gluten), soja, vete, ägg, Splenda, transfetter eller fruktos eller någon mat som innehåller jäst.
2.

Använd Cold kokosolja (intryckt) för manliga svampinfektion behandling. Det kan vara i form av tabletter eller i en flaska (flytande form) eller till och med extra virgin kokosolja, som du kan få hos din lokala hälsokostaffär. A 2001 studie utförd av Gudmundur Bergsson, et. al (Anatomi Dept, Islands universitet) visat att detta bidrar till att döda jästen.
3.
Vitlök har egenskaper som är anti-bakteriell och anti-svamp. Vid förekomst av svampinfektion, äta en vitlöksklyfta som du köper från din butik varje dag eller två gånger per dag. Jag vet att detta kommer att smaka hemskt, men det är bra för dig i mer mening än bara en. Vitlök är också bra för bihålorna. Om du inte kan stå smak och sedan gå den hälsokostaffär och köpa vitlök piller.
Du kan också använda vitlök direkt till det drabbade området. Slå in vitlöksklyfta i gasbinda och slips. Du kan smörja det med tea tree olja och gnugga den på området. att behandla en infektion i slidan kan göras på olika sätt.
4.
Ta ett varmt SITTBAD och inkludera vinäger. Detta bidrar till att lugna huden och håller den fri från klåda. Återställa kroppens PH-balansen hjälper till att stoppa tillväxten av jäst.
5.
Ät yoghurt dagligen. Kontrollera att detta är en ren (inget socker till) yoghurt. Yoghurt är en bra produkt för att bli av manliga svampinfektion. De flesta Yoghurt produkter innehåller Lactobacillus acidophilus. Detta är precis vad din kropp behöver för att tända "vänliga bakterien". Om du inte gillar yoghurt (som vissa människor har problem med laktos), då acidophilus piller är din nästa alternativ. Du kan få dessa på alla lokala hälsokostaffär till minimal kostnad.
6.
Oregano olja har också testats som en beprövad metod för avlivning jäst. Men resultaten är mer effektivt när de oregano olja innehåller mer än 68% av carvacrol som är den mest aktiva ingrediensen i produkten.
Tea Tree Oil och kanel olja är också två naturliga behandlingar som dödar svampinfektion på nolltid.

tips och varningar


 • Använd örter som kamomill, Goldenseal, svart valnöt och lakrits. Dessa innehåller egenskaper som är anti-bakteriell. Vissa kan användas internt och några externt med ljummet vatten
 • En Looks svampinfektion Like. :Torr och fjällande hudRodnad i penis områdetSmå blåsor på **** huvudetVit ansvarsfrihet i vissa fall


 • Previous:nothing Next:hur man sparar på vårdkostnader och lever längre!

  Relaterade artiklar


 • hur man undviker typ 2-diabetes
 • hur man ska utföra bröstet expansion i yoga
 • hur man identifierar en lågutbildade vårdgivare
 • hur man känna sig lycklig
 • hur man kan få gratis hälsotidskrifter
 • hur man bli gravid efter en spiral
 • hur man skapar en plats du kan ringa ditt space
 • hur man hanterar hypogonadism
 • hur man hanterar hälsa på en begränsad inkomst
 • hur man kan minska risken för fosterskador
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com