hur Njut av tystnaden

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2015-02-05
Medan du sitter på bakgården av vårt Desoto egendom en kväll, lutade min man över och viskade i mitt öra, "Lyssna!" Jag kunde inte höra någonting, så jag frågade: "Vad ska jag lyssna på. " , "Skönheten i lugn, svarade han. Jag tittade upp mot himlen och lyssnade. Jag kunde höra det nu
1.
Nyckeln Silence
Tystnaden var överväldigande. De flesta av oss blivit så vana vid buller och ljud omkring oss att tills vår uppmärksamhet dras till skönheten i tystnad vi inte är medvetna om hur buller invaderar våra utrymme. Utöver att vi får så använd av avsaknaden av tystnad att vi blir slags obekväm när de ställs inför det.

Silence eliminerar våra distraktioner, och tvingar oss att vara ensam med oss själva. Har du någonsin tänkt att det var för bullrigt att tänka? Tystnad har gåvan att hjälpa dig att upptäcka den mest djupgående och meningsfull inre njutningar.

Försök att komma ihåg när du senast hade till och med 30 minuter av total tystnad. Vi lever i en sådan bullriga värld. Vi vaknar till ljudet av en väckarklocka, våra elektriska kaffebryggare, elektriska tandborstar, hårtorkar, morgon nyheter, morgontrafiken rapporter, barn gråter eller skriker, motorer rytande, horn Tooting, telefoner ringer, etc. Det är nog för att göra dig lösa ditt sinne. Även våra helger är fyllda med part buller, gräsklippare, lämna fläktar, bilar som passerar, barn som leker och alla andra ljud som du har vant sig vid förhandlingen.

Skapa tystnad i din egen värld. Sola sig i nöjet av tystnad. Du kommer att märka hur du till slut kommer till vårda denna oskyldiga nöje.
2.
Lyssna in Silence
Vi vet alla att tystnad är stor, och det är bra att lära sig att ställa ut störande ljud vi inte vill ha. Ibland blir vi använder så att vissa ljud som vi inte längre höra dem. Naturligtvis är detta bra om du bor nära en bullrig fabrik. I andra fall kan vi hänvisa till detta som selektiva lyssnande. Vi ställa ut vad vi inte kan kontrollera och hantera allt annat. När vi gör detta förlorar vi vår förmåga att verkligen lyssna på varandra, till vår inre röst och den söta, låter lugnande runt omkring oss.

Stå still, blunda och märker längst och närmast ljud du kan göra. Kan du höra vindspel på verandan, trä skärmen dörren stängs, den knarrande i gungstolen eller popcorn poppar i mikron? Kan du höra hunden skälla på gatan? Vilken är din känslomässiga reaktion på dem? Vara mer medveten om vad du lyssna till. Nu ska du kunna höra njutbart ljud över bullriga buller. De har varit där hela tiden

Du kan hitta ljud i ditt hem tröst-Hunden kuttrande att uppmärksamma, nämligen dina barn skrattar åt varandra, din man vända kanalerna på TV, din son springa upp och ner för trapporna, mobiltelefon ringer, som drivs av batteriet klockan tickar högt, musiken eller luftkonditioneringen blåser. När du behöver en kram eller om du känner dig lite ensam, trött, frazzled, varför inte lyfta ditt humör och energi till din ande med några underbara ljud
3.
Skäm bort din själ med Silence
Även om bra samtal och välkomna buller är stimulerande, resterande tyst för korta perioder har visat sig vara bra för positivt tänkande. Effektivt integrera ensamhet i ditt liv hjälper dig att njuta av och värdesätter livet. Under din tysta gånger du kan lyssna på din inre röst istället.

När du hålla tyst för en dag eller en större del av dagen, du upplever fenomenet ensamhet. Några av de bästa tiderna för att lösa problem under tysta gånger. Ställa relevanta frågor under tysta gånger ger klarhet, vilket i sin tur ger svar. Kvinnor tenderar att uppskatta input de får från sin omgivning när de lägger energi från att vara tyst.

Traditioner av tystnad är gamla och fulla av andlig upplysning. Tystnad är känd som den heliga värdelöshet "en utrensning av störande vision. Även om tystnad beskrivs som passiva, avsaknad av tal eller buller -. . Många filosofer anser att det aktiva och komplexa
4
Tystnad är själens röst. När du pratar eller förbereder sig för att prata, är du döv på låtar inom. Ett lugnare sinne återspeglas under tystnad. Kreativiteten flödar eftersom det ger en chans att växa från tankar inom. Tystnaden kan också frigöra negativa energier.

hitta en tid för att uppleva ensamhet kommer att bidra till att förbättra dina tankar, idéer och kreativitet. Psykiater Anthony Storer, MD, författare till Solitude: En återgång till Self, förklarar hur en kvinna skrev honom att berätta hur hon flydde till hennes sovrum varje kväll, inte för att hon behövde sova, men eftersom hon var tvungen att vara uppmärksam på behov av andra utan att det gäller hennes eget. Att hon ägnat sig åt tyst stunder under dessa tider.
Lyssna på dig själv hjälper du inser hur mycket du verkligen gör eller inte vet. Det hjälper till att minska utgifterna för överdriven energi. Initiera tystnad kan ge topp stunder av medvetenhet till ditt liv.
5.
Skapa en miljö av Tranquility
Silence hamnat i skymundan i dagens hektiska och bullriga värld av information. Återuppliva värdet av tystnad nu görs på retreater och religiösa centrum, så att sinnet kan få näring av lugn. Tystnad släpper makten att uttrycka dig själv. Kvinnor söker kontemplation i vårt samhälle, och ta reda på att de inte behöver lämna hemmet för att få dess fördelar är stor. Skapa en miljö för att lyckas med passivt engagemang är nödvändigt för att fånga sin verkliga fördelar. Här är några grundläggande tystnad riktlinjer att följa:

tips och varningar


 • Har människor som du lever för att aktivt samarbeta. Samarbetet är avgörande för din tillväxt under tystnad. Tystnad kan ibland kännas som avvisande till dina nära och kära, så förklara varför tyst gånger är så viktiga för dig. Med hjälp av dessa tider, som bifogas gardiner för dig själv istället för en dörr att stänga ute nära och kära hjälper dig att skapa det stöd du behöver från din familj.
 • Dela din tystnad. Att vara tyst tillsammans kan lägga till nya liv i er relation. Det är okej att le, röra och titta in i varandras ögon från tid till tid med icke-verbal kommunikation.
 • Ta med barnen i din cirkel av tystnad. Uppmuntra dem att föra tysta gånger i sina egna liv. Det hjälper dem att värdera förmågan att koncentrera samt gör graciösa utträde ur argument. Det gör det möjligt för dem att släppa stress genom att lära sig lugna ner sig.
 • Schema tyst gånger. Avsätt tid i din dag för att vara helt tyst. Du kan välja vilken tid på dygnet samt hur lång tid du vill använda. Du gör tid för dig så att du kan göra reglerna. Kom ihåg att när du gör reglerna blir det lättare att hålla sig till dem.
 • Förklara din tysta gånger. Det är ditt beslut om du förklara din personliga ensamhet. Människor kommer att bilda sig en egen uppfattning oberoende av den verkliga anledningen, så varför inte vara otillgänglig under dessa tider. När allt är inte att syftet med tysta gånger?
 • Utnyttja de verktyg tillgängliga för dig. När ut offentligt, klädd i hörlurarna utan att spela någonting håller folk från störande dig eller pratar med dig. Använd din telefonsvarare för att avlyssna dina telefonsamtal och samtidigt integrera tyst gånger hemma. Tystnad är nytt för många kvinnor är så utforskning olika.
 • Lita på dina sinnen
 • Om du inte har råd med en spa eller inte alltid har tillräckligt med tid, varför inte överväga dessa enkla steg för svarvning ditt eget hem till en plats för balans, centrering, healing, dryck, avkoppling och förnyelse? Det är inte svårt: allt du behöver göra är att lita på dina sinnen.


 • Previous:nothing Next:hur man skapar en plats du kan ringa ditt space

  Relaterade artiklar


 • hur man undviker muskelbristning
 • hur man identifierar orsakerna till mässling
 • hur man förbereder för postpartum återhämtning
 • hur man identifierar akut cerebellär ataxi
 • hur man skapar en plats du kan ringa ditt space
 • hur man detox kroppen: lätt och billigt sätt
 • hur man får starkare naglar
 • hur man gör en ört hårbalsam hemma
 • hur man köper en ozongenerator dricksvatten
 • hur man bli gravid utan en man
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com