hur du gör din bad en oas av njutning

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2015-02-06
Bada återställer ditt välbefinnande och utsläpp inre känslor av enkla nöjen. Katherine Hepburn skulle ta upp till fem bad en dag för ingen anledning alls. Napoleon Bonaparte tog rykande het bad mitt på dagen och du kan ta någon form av bad som får dig att känna extra speciell. Det lugnar nerverna och anpassar ditt förfogande, för att inte nämna det hjälper dig att smidigt dig redo för din dag. En av mina favorit personer är Winston Churchill, han tog flera bad om dagen under hög stress gånger i sin karriär. Folk tyckte det var konstigt sätt att hantera en kris, men säker gjorde underverk för hans karriär
1.
Om du gillar det kommer att bli en svår dag känna, prova att vakna upp en extra 2 timmar tidigare än du normalt gör . Ta en tidig morgon själv glädjande bad så fort du komma ur sängen. Det kan verka lite over the top så tidigt på dagen, men det är det näst bästa efter att få en personlig massage. Efteråt serverar dig en härlig frukost från din bästa uppsättning porslin.

Istället för att använda den gamla mugg att du alltid använder-bara för idag använda dina bästa porslinet. Har inte tid till frukost? Prova njuter av ett glas saft från din bästa kristall pokal medan du kopplar av i vattnet. När du är redo-torr med dina fluffigaste badlakan och använd din bästa lotion och oljor för att slutföra din bad.

När du klär dig för dagen sola sig i hur du känner och le vid tanken på en så enkel och billig lyx. Kom ihåg att lägga till flera välbefinnande nöjen är en oskyldig lyx du kan använda för att vårda dig själv.
2.
fånga essensen av njutbara bad och dusch
Hydroterapi är grunden för den europeiska, Kurs, mineralvatten-baserade behandlingar som innehåller både varma och kalla blötläggning, bad, ånga , duschar, och dricka mineralvatten för att hjälpa särskilt stöd krämpor. Du kan också skapa denna erfarenhet i ditt badkar att utnyttja de hälsosamma effekterna av vatten.
3.
Njut av bad som stimulerar
Varje bad kan användas som ett medel för sensuell stimulans mot andra som uppfyller stunder. Din kropp, själ och ande kommer att dra nytta av dessa bad.
Det viktigaste inslaget i en bortskämd bad erfarenhet är förmågan att njuta och tid att göra det. Det har varit densamma sedan folk strömmade till offentliga ångbad i antikens Sparta. Även bad och avkoppling hjälper kvinnor att ta bättre hand om sina kroppar, de ritualer badet behandlingar hjälper förena kropp, själ och ande för allmänna välbefinnandet.
Spas har byggts för att förbättra en persons allmänna välbefinnandet, men deras design och funktioner att förändras med mer information upptäcks och förbättringar görs. Det palatsliknande antika romerska baden i Carcalla var Diocletianus som i stora trädgårdar och ingår simhallar, sport-områden, gallerier och bibliotek.
ryska banyas funktionen ångbad, kall pooler och platzas (som består av handtralla huden med blötläggning ek grenar). Kvinnor över hela världen har använt svett loger både att rena kropp och själ och att kommunicera med sina förfäder. Japanska sentos (öre bad) har normalt sett både varma och kalla pooler och tradition erbjuda shiatsu massage.

Idag bad terapi adresser allt våra mer aktiva och nyfikna livsstil. Bad är så populärt eftersom det återställer kroppen, balanserar liv, återupplivar sinnet och ger kraft den mänskliga anden.
För att få din bad områden redo för välbefinnande nöje prova att lägga till några färska blommor och doftljus. De går en lång väg hit. En vacker korg, matchande handdukar och dekorativa tvål tillför mycket i ett litet utrymme. Ändra belysning för atmosfär och dramatiska effekter. Din tapet kan lägga atmosfär och personlighet till ditt badkar område.
Min apotekarens badrum är inrett med föråldrad och gamla recept. Han använder dem på sitt badrum vägg som bakgrund. Tidning från år du är född, gamla brev eller vykort är bra också. Vara originell och komma med något riktigt bra. Lägg dyra handdukar och ditt badrum omedelbart kommer att ha ett nytt utseende och ett nytt liv.
4.
Värma Badhanddukar
Vi vet alla hur det känns att möta efter- chill från en varm dusch och bad. Prova att investera i en bärbar handdukstork så att så fort du kliver ur badkaret kan du omgärda din kropp i värme. Om du inte har råd med en handdukstork, en torktumlare göra fint. Jag har inte en handdukstork, så jag placera min handduk över en liten radiator ser värmare som jag köpt från Wal-Mart. Det är säkert och jag bara lämnar handduken på den för omkring tio eller femton minuter. När jag får ut av mina bad, min handduk är varm och redo för mig att njuta. Du kan hitta bärbara handdukstorkar som mest en vald bad butik.
5.
Blötlägg i en mycket varm Badskum
Underlätta ditt trötta ben. (Används för att vara min PMS behandling bara. ) Om du inte kan hitta tid att ta bad på kommer, då kan du alltid ha ett fotbad eller blöta händerna i en varm hand bad.
Efteråt satte grädde på handen för att mjuka upp och återfukta eller fötterna eftersom det hjälper till att förebygga fötter arbeta boot!
6.
Ta en nattlig Badkar eller dusch
Istället för ett lyxigt bad varför inte ta en dusch? Ta det ungefär en halvtimme innan du går till sängs. Använd vad badprodukter du har på handen. Med en hel kväll för dig själv istället för att arbeta på många saker du behöver göra erbjuder en bra paus. Efter din dusch, krypa in i en bekväm badrock och har en varm kopp te. Senare vrida tillbaka överkast, slå på nattsidan lampan, och läste ett annat kapitel i din favorit roman. Du kommer att älska den tysta stillheten av din "ensam" tid. En extra bonus är att det är nästan gratis. Jag skulle inte missa min nattliga blöta med god-doftande badsalt, att använda doftande ljus när jag vill, och spritzing huset med doftande oljor regelbundet.
7.
Ta en Baby Shampoo Bubble Badkar
Har du känslig hud? Om så är fallet, prova att använda baby schampo för att skämma bort din hud. Det ställer stora bubblor också. Tända ljus . . . sätta på lite skön musik . . . släcker ljuset . . . smutta lite champagne . . . slappna av i alla dessa bubblor baby schampo. Du kommer att älska dig själv för du tog dig tid att skämma bort.


Ta en snabbis bubbelbad.
Under veckan har en rätt bubbla snabbis innan du går till sängs och efteråt känner sig inte skyldig. Se till att göra det tidigt på kvällen så att du verkligen kan njuta av det. Kom ihåg att ta hand om dig är lika viktigt eftersom nästan alla andra knepig på listan. Under veckan är det nog en kort, men lördagar . . . Dessa är de dagar för två ansiktsmasker, leave-in balsam, scrubs kroppen, riktigt grundlig ben rakning, och en god bok. Innan du läser din bok ta ett bad. Inse och erkänna att du förtjänar det.

Tips och varningar


 • Badskum Formula
 • flesta av oss inte tänka på bubbla bad mycket mer än att ha kul medan du tar dem. Vi som kvinnor älskar lyx att finna tid att njuta av dem, men naturligt skumbad göras med mineraler och rena eteriska oljor är extra speciell! De rena faktiskt och ge lite välbehövlig aromaterapi!
 • Ingredients
 • 1 kopp varje bakpulver och grädde av vinsten
 • 1 /4 kopp majsstärkelse
 • Upp till 5 droppar eterisk olja per bad (valfritt)
 • Kombinera bakpulver, grädde av vinsten, och majsstärkelse i en burk. Använd ett par matskedar per bad. Tillsätt eterisk olja vid badet. Annars bakpulver kommer att neutralisera doften under lagring
 • Ta en eterisk olja BathKör ett mycket varmt bad och lägga en del eteriska oljor för doft upp rummet och din kropp! Prova att använda citron, den luktar himmelskt! Applicera sedan en mask av något slag som lera eller lossnar slag och njuta i den varma, lukta-gott badkar. När det torkar ta av den. Nu, gå ut och följa upp med en slipa på din favorit lotion. Du kommer att känna så underbart efter att eftersom du får en chans att använda alla produkter som du älskar gillar din ansiktsscrub eller fot scrub och lotion. Om du har tid kvar bara ligga ner med mycket god bok. Du vet, den typ som får dig alla tårögd?


 • Previous:nothing Next:hur man väljer eteriska oljor som skämma bort, läka och koppla av

  Relaterade artiklar


 • hur man känner igen symptomen på perimenopause
 • hur man skrattar din väg till bättre hälsa
 • hur man köper fertilitet piller
 • hur man kan hantera minnesförlust under graviditet
 • hur man ska behandla allvarliga klimakteriet symtom
 • hur man kan förebygga barnfetma
 • hur man identifierar komplexa regionala smärtsyndrom
 • hur man ska behandla mässling utslag efter en MPR-skott
 • hur man överlever en resa till ER
 • hur man identifierar epicanthal rynkor
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com